Laureaci programu „Doceń polskie” podsumowują rok 2017

Informacje Rolnicze

Dodaj komentarz

 
Tytuł *
 
Twój Komentarz *
 
Podpis *
* Pola oznaczone gwiazdką są polami obowiązkowymi
Cenimy sobie Państwa wypowiedzi, dlatego prosimy aby były one wyrażane w dobrym tonie oraz nie łamały polskiego prawa. Komentarze łamiące te zasady będą niezwłocznie usuwane.

Komentarze (1)
  1. Wg mnie lody tajskie mają przed sobą dopiero początek. Na reszcie ktoś wprowadził produkt, który w deserach dedykowany dla świadomego klienta. Bo o ile masa do lodów to mleko+coś jeszcze, to wszelkie dodatki w postaci owoców są naturalne. Rozumiem, że Pan od lodów z automatu (proszek+woda) jest niezadowolony, ale ja - jako klient. Mogę w końcu kupić coś co nie jest chemiczne (ale zdecydowanie mniej), ale te lody smakują zupełnie inaczej niż prochy z automatu (ten produkt znam dobrze). Po za tym ilość smaków i kombinacji jest nieograniczona i w dobrym punkcie w Warszawie to się trzeba nieźle naczekać, ale warto. Cena trochę wyższa, ale porcje 3 razy większe, a smak to inna bajka.

    Zobacz również
    Ta strona korzysta z plików COOKIES.
    Korzystając z niej zgadzasz się na używanie ciasteczek.
    dowiedz się więcej »