Sieć Netto promuje produkty nagrodzone certyfikatami „Doceń polskie” - MARKI WŁASNE

Informacje Prasowe

 Sieć Netto promuje produkty nagrodzone certyfikatami „Doceń polskie” - MARKI WŁASNE  Ogólnopolski Program Promocyjny „Doceń polskie” Netto promuje produkty marki własnej nagrodzone przez Lożę Ekspertów programu „Doceń polskie”. Przy wszystkich sklepach sieci już dostępne są informacje o zdobytych certyfikatach, a to dopiero początek działań zaplanowanych przez Netto. Podczas XXIV atestacji żywności godłami „Doceń polskie”- MARKI WŁASNE i tytułami TOP PRODUKT [więcej...]

Laureaci programu „Doceń polskie” na festiwalu „Gęsina nie tylko na św. Marcina”

Informacje Prasowe

Laureaci programu „Doceń polskie” na festiwalu „Gęsina nie tylko na św. Marcina”  Ogólnopolski Program Promocyjny „Doceń polskie”   Laureaci Ogólnopolskiego Programu Promocyjnego „Doceń polskie” mają do dyspozycji szereg narzędzi wspierających propagowanie artykułów spożywczych nagrodzonych certyfikatem jakości „Doceń polskie”. Wśród nich jest możliwość udziału w targach i ciekawych wydarzeniach branżowych. Jednym z nich był II Ogólnopolski [więcej...]

Kucharze z Sosnowca zwycięzcami konkurs kulinarnego „Gęsina nie tylko na św. Marcina”

Informacje Prasowe

Kucharze z Sosnowca zwycięzcami konkurs kulinarnego „Gęsina nie tylko na św. Marcina”  Ogólnopolski Program Promocyjny „Doceń polskie”   Duet Bartłomiej Kornacki i Przemysław Gościniak reprezentujący Hotel Centrum Sosnowiec zwyciężył w konkursie organizowanym w ramach II edycji Ogólnopolskiego Festiwalu Kulinarnego „Gęsina nie tylko na św. Marcina”. Prace kucharzy oceniali znani i doświadczeni mistrzowie sztuki kulinarnej. Zdobywcy pierwszego miejsca przygotowali „Podwędzany [więcej...]

Świętuj z nami Dzień polskiej żywności

Informacje Prasowe

Świętuj z nami Dzień polskiej żywności  Ogólnopolski Program Promocyjny „Doceń polskie” Dnia 25 sierpnia, już po raz 5. będziemy obchodzić Dzień polskiej żywności. Pomysłodawcami tego nietypowego „święta” kulinarnego są twórcy programu promocyjnego „Doceń polskie”. O walorach rodzimej żywności powinniśmy pamiętać każdego dnia, ale ta okazja jest szczególnym pretekstem do rozsmakowania się w krajowych [więcej...]

Co trzeba wiedzieć o uprawie owoców i warzyw w szklarni?

Porady Rolnicze

Co trzeba wiedzieć o uprawie owoców i warzyw w szklarni?  Ogólnopolski Program Promocyjny „Doceń polskie”   Kontrolowane warunki „atmosferyczne”, walka ze szkodnikami przy pomocy ich naturalnych wrogów, ochrona przed zanieczyszczeniami drogowymi - to tylko niektóre zalety uprawy w szklarni. Poznaj je wszystkie! Przekonaj się także, w czym tkwi sekret doskonałego smaku polskich truskawek. Co trzeba wiedzieć o uprawie owoców i warzyw [więcej...]

Branża spożywcza w ocenie ekspertów programu „Doceń polskie”

Informacje Prasowe

Branża spożywcza w ocenie ekspertów programu „Doceń polskie”  Ogólnopolski Program Promocyjny „Doceń polskie” W ramach Ogólnopolskiego Programu Promocyjnego „Doceń polskie” odbyło się już 25 audytów żywności. Wydarzenia organizowane są od 2011 roku, odbywają się co kwartał, a honorowy patronat nad certyfikacjami sprawuje Minister Rolnictwa i Rozwoju Wsi. Ostatnia z dotychczasowych atestacji miała miejsce 26 lipca br. w Sosnowcu. Członkowie [więcej...]

Ta strona korzysta z plików COOKIES. więcej »