Czy konsumenci doceniają certyfikaty jakości?
05-06-2023
W Europie funkcjonuje blisko 900 systemów oznaczeń produktów żywnościowych. Tworzone są one zarówno przez samych producentów, organizacje producentów, jak i instytucje państwowe. Tak duża ich liczba sprawia, że konsumenci bardzo często czują się zdezorientowani. Co więcej bardzo często dochodzi do sytuacji, w których konsument nie ma wystarczającej wiedzy odnośnie tego jakie korzyści niesie ze sobą dany certyfikat lub wyróżnienie ...
Komentowane
1 Dość eko-terroru!
Aktualności
2 Nowy członek zarządu w Janowie Podlaskim
Aktualności
3 Czekała na pieniądze za byki
Hodowla i Rybołóstwo
4 Prezes Fundacji Wsparcia Rolnika POLSKA ZIEMIA Szczepan Wójcik o wyzywaniach Wspólnej Polityki Rolnej
Aktualności
5 Zakaz hodowli zwierząt futerkowych w Polsce? Ucierpią ludzie i gospodarka
Hodowla i Rybołóstwo