Mięso w mięsie
25-10-2013
Producent przystępujący do systemu QAFP musi zapomnieć o tzw. dodatkach funkcjonalnych zastępujących mięso.
Pomysłowość naszego przemysłu mięsnego jest niewyobrażalna. Parówki cielęce ze skórek drobiowych, kiełbasa szynkowa o jednoprocentowej zawartości szynki czy pasztet z kaczki, którego zasadniczym składnikiem są drobiowe kości. Taka sytuacja zmusza konsumentów do bacznego czytania tego, co jest jakby wstydliwie, bo malutką czcionką zapisane na ...
Komentowane
1 Dość eko-terroru!
Aktualności
2 Nowy członek zarządu w Janowie Podlaskim
Aktualności
3 Czekała na pieniądze za byki
Hodowla i Rybołóstwo
4 Prezes Fundacji Wsparcia Rolnika POLSKA ZIEMIA Szczepan Wójcik o wyzywaniach Wspólnej Polityki Rolnej
Aktualności
5 Zakaz hodowli zwierząt futerkowych w Polsce? Ucierpią ludzie i gospodarka
Hodowla i Rybołóstwo