Porady Rolnicze Kategoria: Hodowla i Rybołóstwo; Prasa;

Sztuka chowu brojlerów

Dodaj komentarz

 
Tytuł *
 
Twój Komentarz *
 
Podpis *
* Pola oznaczone gwiazdką są polami obowiązkowymi
Cenimy sobie Państwa wypowiedzi, dlatego prosimy aby były one wyrażane w dobrym tonie oraz nie łamały polskiego prawa. Komentarze łamiące te zasady będą niezwłocznie usuwane.

Komentarze (4)
  1. Gdzie można kupić brojlery kurze o żółtejskórze

    1. kiedyś kurczaki miały udka które dochodziły do 0.5 kg-obecnie są bardzo małe-dlaczego? Przecież udko jest najsmaczniejsze.

      1. U mnie możesz się zaopatrzyć w kurczaki z chowu w gospodarstwie.Hodują się cztery razy dłużej ale są 10x smaczniejsze,latem chodzą na trawie po czterech tygodniach życia.Wszystko z nich jest dobre.panjankowski@o2.pl

        1. piersi kurczaka, lotki, nóżki to towar w cenie. eksportowy. na ćwiartki niema zbyt dużego popytu dla tego są tanie.

        Zobacz również
        Ta strona korzysta z plików COOKIES.
        Korzystając z niej zgadzasz się na używanie ciasteczek.
        dowiedz się więcej »