Uprawy
„Warzywa kapustne, cebulowe i ziemniaki – co warto o nich wiedzieć?”
13-11-2013
20 listopada 2013 r. na Wydziale Nauk o Żywieniu Człowieka i Konsumpcji SGGW w budynku nr 32 (zielony przy ul. Nowoursynowskiej 159 C, Aula II), odbędzie się prelekcja Wszechnicy Żywieniowej, którą wygłosi dr inż. Ewelina Hallmann z Zakładu Żywności Ekologicznej.
Podczas wykładu poświęconego warzywom, omówione zostaną tym razem warzywa kapustne i cebulowe, a także ziemniaki.
Rola warzyw, w zachowaniu ogólnie dobrego stanu zdrowia, w profilaktyce wielu ...
Komentowane
1 Dość eko-terroru!
Aktualności
2 Nowy członek zarządu w Janowie Podlaskim
Aktualności
3 Czekała na pieniądze za byki
Hodowla i Rybołóstwo
4 Prezes Fundacji Wsparcia Rolnika POLSKA ZIEMIA Szczepan Wójcik o wyzywaniach Wspólnej Polityki Rolnej
Aktualności
5 Zakaz hodowli zwierząt futerkowych w Polsce? Ucierpią ludzie i gospodarka
Hodowla i Rybołóstwo