shiuz__750 x 100 px_1

Artykuł o Tematyce Ekologicznej Jak prawidłowo przygotować stanowisko pod uprawy ekologiczne?

Webinarium w ramach projektu NEFERTITI pn. „Jak prawidłowo przygotować stanowisko pod uprawy ekologiczne? - praktyczne aspekty zarządzania glebą i uprawami ’’

Centrum Doradztwa Rolniczego Oddział w Radomiu w dniu 21.09.2020 roku zaprasza na szkolenie w formie webinarium organizowane w ramach projektu NEFERTITI pn. „Jak prawidłowo przygotować stanowisko pod uprawy ekologiczne? - praktyczne aspekty zarządzania glebą i uprawami ’’.
Szkolenie kierowane jest do doradców rolniczych oraz rolników.

Projekt NEFERTITI to projekt realizowany w ramach programu HORYZONT 2020. Celem projektu jest ustanowienie europejskiej sieci gospodarstw demonstracyjnych i pilotażowych, zaprojektowanych w celu usprawnienia wymiany wiedzy oraz doświadczeń, a także skutecznego wprowadzania innowacji w sektorze rolniczym poprzez demonstrację.

Udział w szkoleniu jest bezpłatny. Szkolenie rozpocznie się o godzinie 9.00.

Karty zgłoszenia uczestnictwa na załączonym formularzu należy przesłać do dnia 17.09.2020 roku na adres: k.sambor@cdr.gov.pl

Ze względu na ograniczoną ilość osób w systemie webinarium o zakwalifikowaniu na szkolenie decyduje kolejność zgłoszeń. Po przesłaniu karty zgłoszenia każdy zakwalifikowany uczestnik otrzyma na pocztę elektroniczną link do szkolenia i hasło.

Osoba do kontaktu w sprawach merytorycznych:

Karolina Sambor, e-mail: k.sambor@cdr.gov.pl

Do pobrania: