Jak obecnie w polskich gospodarstwach rolnych wygląda produkcja żywności na małą skalę?

Rolnicy mogą sprzedawać produkowane przez siebie produkty za pomocą sprzedaży bezpośredniej, rolniczego handlu detalicznego, działalności marginalnej, lokalnej i ograniczonej. Mogą także prowadzić małe rzeźnie rolnicze.

W reportażu usłyszymy Głównego Lekarza Weterynarii, Bogdana Konopkę i Zastępcę Głównego Lekarza Weterynarii, Mirosława Welza.

Reportaż wyemitowano na antenie TVP1 w dniu 14 maja 2020 r.

Dostępny jest do obejrzenia pod linkiem https://vod.tvp.pl/video/to-sie-oplaca,14052020,47720634.

 

 Źródło
 Główny Inspektorat Weterynarii
 https://www.wetgiw.gov.pl/

125ml milk

Cenimy sobie Państwa wypowiedzi,
dlatego prosimy aby były one wyrażane w dobrym tonie oraz nie łamały polskiego prawa.
Komentarze łamiące te zasady będą niezwłocznie usuwane.
Dodaj komentarz
*
Tytuł komentarza:
*
Komentarz:
komentarz
*
Podpis:

Jeśli chcesz otrzymywać informacje o najważniejszych wiadomościach rolniczych oraz przydatnych poradach rolniczych możesz zapisać się do newslettera (po lewej stronie ekranu).

TAGI: obecnie; gospodarstwach; rolnych; wygląda; produkcja; żywności; małą; skalę?; głównego; polskich; lekarza; weterynarii; ; zastępcę; usłyszymy; bogdana; konopkę; antenie; mirosława; w;

Ta strona korzysta z plików COOKIES. więcej »