Aktualności
„Konserwowanie żywności – fakty i mity”
12-02-2014
Zapraszamy na Prelekcja Wszechnicy Żywieniowej pn. "Konserwowanie żywności – fakty i mity" w SGGW w dn. 19 lutego 2014 r., którą wygłosi dr inż. Andrzej Janicki z Katedry Technologii Gastronomicznej i Higieny Żywności na Wydziale Nauk o Żywieniu Człowieka i Konsumpcji SGGW.
Z wielu obserwacji wynika, że polscy konsumenci obawiają się substancji konserwujących dodawanych do żywności. Obawiają się ich niekorzystnego wpływu na swoje zdrowie. Z tego ...
Komentowane
1 Dość eko-terroru!
Aktualności
2 Nowy członek zarządu w Janowie Podlaskim
Aktualności
3 Czekała na pieniądze za byki
Hodowla i Rybołóstwo
4 Prezes Fundacji Wsparcia Rolnika POLSKA ZIEMIA Szczepan Wójcik o wyzywaniach Wspólnej Polityki Rolnej
Aktualności
5 Zakaz hodowli zwierząt futerkowych w Polsce? Ucierpią ludzie i gospodarka
Hodowla i Rybołóstwo