Czy rzemieślnicze, tradycyjne piekarnie przetrwają?
21-12-2023
Ależ ten chleb dobry! Smak dokładnie taki, jak z dzieciństwa. Zdarza się Wam tak powiedzieć? Jeśli tak, to ze 100% pewnością kupujecie pieczywo w małych lokalnych i rzemieślniczych piekarniach. Ostatnie dwa lata nie były jednak dla nich łaskawe, a jeśli obecny trend się utrzyma, już niedługo będziemy skazani na przemysłową produkcję pieczywa, albo szybko nauczymy się wyrabiać je w domu. Według oficjalnych danych w ciągu ostatnich dwóch lat zlikwidowanych zostało ...
Komentowane
1 Dość eko-terroru!
Aktualności
2 Nowy członek zarządu w Janowie Podlaskim
Aktualności
3 Czekała na pieniądze za byki
Hodowla i Rybołóstwo
4 Prezes Fundacji Wsparcia Rolnika POLSKA ZIEMIA Szczepan Wójcik o wyzywaniach Wspólnej Polityki Rolnej
Aktualności
5 Zakaz hodowli zwierząt futerkowych w Polsce? Ucierpią ludzie i gospodarka
Hodowla i Rybołóstwo