Początek roku przyniósł spore zainteresowanie Systemem QAFP i zaowocował kolejnym certyfikowanym zakładem mięsnym. Nowym uczestnikiem Systemu został Zakład Mięsny Henryka Stokłosy w Śmiłowie, który uzyskał certyfikat w zakresie zeszytu branżowego „Wędliny”.
Zakłady Mięsne w Śmiłowie produkują wyroby najwyższej jakości, uwzględniając upodobania i preferencje konsumentów. Siła tych wyrobów tkwi w najwyższej jakości surowca, doskonałych przepisach i naturalnych przyprawach, co odzwierciedla hasło firmy „Wybierz to, co najlepsze” oraz przyznane nagrody m.in.: Dobre bo Polskie, tytuł EU Standard 2008 potwierdzający najwyższą jakość produktów i usług oraz wiele nagród i wyróżnień regionalnych.
Do Systemu QAFP zostały obecnie wprowadzone 3 produkty: Kiełbasa myśliwska podsuszana, Kiełbasa krakowska podsuszana i Kiełbasa jałowcowa pikantna. Produkty QAFP będą dostępne we wszystkich sklepach firmowych na terenie całej Polski.
Zapraszamy do zapoznania się z naszymi nowymi produktami QAFP.