Zgodnie z procedurą wyboru członków komisji w ich skład weszli przedstawiciele poszczególnych sektorów stosownie do danej branży tzn. 4 przedstawicieli producentów, 4 reprezentantów podmiotów przetwórczych oraz po jednym przedstawicielu izb rolniczych.
- Fundusz Promocji Mleka – Mirosław Borowski (Warmińsko-Mazurska Izba Rolnicza)
- Fundusz Promocji Mięsa Wieprzowego – Andrzej Frąckowiak (Wielkopolska Izba Rolnicza)
- Fundusz Promocji Mięsa Wołowego – Grzegorz Leszczyński (Podlaska Izba Rolnicza)
- Fundusz Promocji Mięsa Końskiego – Bogusław Włodarczyk (Świętokrzyska Izba Rolnicza)
- Fundusz Promocji Mięsa Owczego – Ryszard Czaicki (Małopolska Izba Rolnicza)
- Fundusz Promocji Ziarna Zbóż i Przetworów Zbożowych – Piotr Walkowski (Wielkopolska Izba Rolnicza)
- Fundusz Promocji Owoców i Warzyw – Bronisław Węglewski (Izba Rolnicza Województwa Łódzkiego)
- Fundusz Promocji Mięsa Drobiowego – Władysław Piasecki (Lubuska Izba Rolnicza)
- Fundusz Promocji Ryb – Zenon Bistram (Pomorska Izba Rolnicza)
Redaktor: Katarzyna Kuznowicz
Źródło
Krajowa Rada Izb Rolniczych
http://krir.pl