Spółdzielnia Mleczarska MLEKPOL, z myślą o smakoszach serów, przygotowała trzy nowe smaki serków topionych: WŁOSKI, MEKSYKAŃSKI i NORWESKI. Teraz, dzięki nowym serkom topionym SM MLEKPOL, konsumenci mogą wybrać się w niezwykłą podróż.
Serek topiony WŁOSKI
Specjalnie dla miłośników słonecznej Italii przygotowana została kompozycja serka topionego o intensywnie pomidorowym smaku z domieszką aromatycznych ziół włoskich.
Serek topiony MEKSYKAŃSKI
Osobom lubiącym intensywne doznania smakowe latynoamerykańskiej kuchni polecamy serek o pikantno-paprykowej nucie. Kompozycja przypraw – różne rodzaje pieprzu, czosnek i cebula nadają serkowi wyrazisty smak.
Serek topiony NORWESKI
Kolejną propozycją serka topionego jest serek NORWESKI o wyrafinowanej nucie wędzonego łososia kojarzącej się z kuchnią norweską.
Nowe produkty wzbogaciły portfolio serów topionych producenta.