Biuletyn Centrum Innowacji i Transferu Wiedzy w Agrobiznesie

agri innovation center 250x300Z przyjemnością oddajemy w Państwa ręce pilotażowy numer Biuletyn 1/2012 Centrum Innowacji i Transferu Wiedzy w Agrobiznesie .

Tematem przewodnim jest wspieranie innowacji, transfer i komercjalizacja wiedzy w zakresie agrobiznesu, a także promowanie przedsiębiorczości akademickiej.

Biuletyn skierowany jest do kadry naukowej i studentów SGGW, innych jednostek naukowo-badawczych oraz przedsiębiorców z branży agrobiznesu.

W pierwszym numerze znajdą Państwo informacje o głównych obszarach działalności Centrum, w tym ofertę technologiczno-usługową i ekspercką SGGW, doradztwo/konsulting oraz szkolenia/edukację. Zapraszamy również do zapoznania się z artykułami przygotowanymi przez Koordynatorów Zespołów Centrum. Ponadto prezentujemy relacje z odbytych spotkań branżowych, przedstawicieli nauki z przedsiębiorcami na konferencjach w SGGW, jak i poza Uczelnią.

Zapraszamy Państwa do lektury, zachęcając jednocześnie do udziału w konferencjach i szkoleniach współorganizowanych przez Centrum oraz w innych wydarzeniach.

 

Życzymy miłej lektury,

Prof. dr hab. Bogdan Klepacki, kierownik Projektu

Dr inż. Sebastian Jarzębowski, kierownik Centrum z Zespołem

 

Biuletyn w wersji PDF

Szczegółowe informacje o Centrum znajdują się na stronie:

http://innowacje.sggw.pl

Źródło
Szkoła Główna Gospodarstwa Wiejskiego w Warszawie
http://www.sggw.pl

125ml milk

agri innovation center 250x300
Cenimy sobie Państwa wypowiedzi,
dlatego prosimy aby były one wyrażane w dobrym tonie oraz nie łamały polskiego prawa.
Komentarze łamiące te zasady będą niezwłocznie usuwane.
Dodaj komentarz
*
Tytuł komentarza:
*
Komentarz:
komentarz
*
Podpis:

Jeśli chcesz otrzymywać informacje o najważniejszych wiadomościach rolniczych oraz przydatnych poradach rolniczych możesz zapisać się do newslettera (po lewej stronie ekranu).

TAGI: centrum; wiedzy; transferu; innowacji; konferencjach; kierownik; państwa; innych; informacje; jednocześnie; przedstawicieli; przedsiębiorcami;

Ta strona korzysta z plików COOKIES. więcej »