Informacje
Koła Gospodyń Wiejskich promują dziedzictwo kulinarne swoich regionów
22-09-2018
Prażuchy z żeberkami i kapustą ze Śląska, krupiak z Podkarpacia, pieróg urzędowski
z Lubelszczyzny, pyzy ziemniaczane z Pomorza Zachodniego, konfitura z truskawki kaszubskiej
z Pomorza, kibiny z Podlasia, mace borowiackie z Kujaw czy maczanka rodatycka z Dolnego Śląska. To tylko wybrane lokalne i tradycyjne produkty, których w ramach projektu „Lokalnie, regionalnie i tradycyjnie – wiem co zjem" mogli spróbować ...
Komentowane
1 Dość eko-terroru!
Aktualności
2 Nowy członek zarządu w Janowie Podlaskim
Aktualności
3 Czekała na pieniądze za byki
Hodowla i Rybołóstwo
4 Prezes Fundacji Wsparcia Rolnika POLSKA ZIEMIA Szczepan Wójcik o wyzywaniach Wspólnej Polityki Rolnej
Aktualności
5 Zakaz hodowli zwierząt futerkowych w Polsce? Ucierpią ludzie i gospodarka
Hodowla i Rybołóstwo