Uprawy
Zioła i rośliny przyprawowe – znaczenie w żywieniu
14-02-2019
Mamy początek roku, podsumowania i nowe wyzwania. Jaki był 2018 r. na naszych talerzach? Był to okres, w którym została rozbudzona świadomość ekologiczna. Doceniliśmy lokalność i jakość produktów, ale też zwróciliśmy uwagę na ilości spożywanego jedzenia oraz odpadków, które produkujemy. Wiele osób na skutek trwającej dyskusji na temat wad i zalet konsumpcji mięsa rozpoczęło przygodę z kuchnią roślinną.cały atrykuł...
Źródło
Centrum ...
Komentowane
1 Dość eko-terroru!
Aktualności
2 Nowy członek zarządu w Janowie Podlaskim
Aktualności
3 Czekała na pieniądze za byki
Hodowla i Rybołóstwo
4 Prezes Fundacji Wsparcia Rolnika POLSKA ZIEMIA Szczepan Wójcik o wyzywaniach Wspólnej Polityki Rolnej
Aktualności
5 Zakaz hodowli zwierząt futerkowych w Polsce? Ucierpią ludzie i gospodarka
Hodowla i Rybołóstwo