Rolnictwo Ekologiczne
Zakończenie projektu PROM
30-11-2021
W Polsce marnuje się rocznie ok. 4,8 mln ton żywności, a blisko 3 mln ton marnują konsumenci. Rozwiązania zmierzające do ograniczenia skali zjawiska zaproponowano w „Strategii racjonalizacji strat i ograniczania marnotrawstwa żywności”.
Projekt pod nazwą „Opracowanie systemu monitorowania marnowanej żywności i efektywnego programu racjonalizacji strat i ograniczania marnotrawstwa żywności – PROM” był realizowany od 1 września 2018 r. do 30 listopada ...
Komentowane
1 Dość eko-terroru!
Aktualności
2 Nowy członek zarządu w Janowie Podlaskim
Aktualności
3 Czekała na pieniądze za byki
Hodowla i Rybołóstwo
4 Prezes Fundacji Wsparcia Rolnika POLSKA ZIEMIA Szczepan Wójcik o wyzywaniach Wspólnej Polityki Rolnej
Aktualności
5 Zakaz hodowli zwierząt futerkowych w Polsce? Ucierpią ludzie i gospodarka
Hodowla i Rybołóstwo