Rolnictwo Ekologiczne
Kodeks Praktyki dla przetwórstwa żywności ekologicznej
25-02-2019
Międzynarodowy projekt „Kodeks Praktyki dla przetwórstwa żywności ekologicznej” / ProOrg jest realizowany w latach 2018-2021 na Wydziale Nauk o Żywieniu Człowieka i Konsumpcji w ramach programu Horyzont 2020. Koordynatorem projektu jest prof. dr hab. Ewa Rembiałkowska.
Międzynarodowy projekt „Kodeks Praktyki dla przetwórstwa żywności ekologicznej/ Code of Practice for organic food processing” akronim: ProOrg, jest realizowany w ...
Komentowane
1 Dość eko-terroru!
Aktualności
2 Nowy członek zarządu w Janowie Podlaskim
Aktualności
3 Czekała na pieniądze za byki
Hodowla i Rybołóstwo
4 Prezes Fundacji Wsparcia Rolnika POLSKA ZIEMIA Szczepan Wójcik o wyzywaniach Wspólnej Polityki Rolnej
Aktualności
5 Zakaz hodowli zwierząt futerkowych w Polsce? Ucierpią ludzie i gospodarka
Hodowla i Rybołóstwo