Aktualności
Rzemieślniczy wyrób żywności tradycyjnej i nowoczesnej
07-09-2022
Studia podyplomowe "Rzemieślniczy wyrób żywności tradycyjnej i nowoczesnej"
Jednostka prowadząca:Wydział Technologii ŻywnościKatedra Technologii Węglowodanów i Przetwórstwa ZbóżAdres: 30-149 Kraków, ul. Balicka 122Telefon: (0-12) 662-48-52, 662-47-73E-mail: studia.podyplomowe.ktwipz1@urk.edu.pl
Informacji udziela:Dr hab. inż. Magdalena Krystyjan, Prof. URK; tel. (0-12) 662-48-52,Dr inż. Anna Areczuk; tel.: (0-12) 662-47-73
Czas naboru: ...
Komentowane
1 Dość eko-terroru!
Aktualności
2 Nowy członek zarządu w Janowie Podlaskim
Aktualności
3 Czekała na pieniądze za byki
Hodowla i Rybołóstwo
4 Prezes Fundacji Wsparcia Rolnika POLSKA ZIEMIA Szczepan Wójcik o wyzywaniach Wspólnej Polityki Rolnej
Aktualności
5 Zakaz hodowli zwierząt futerkowych w Polsce? Ucierpią ludzie i gospodarka
Hodowla i Rybołóstwo