Aktualności
Przetwórstwo lokalne coraz bardziej popularne w województwie podlaskim
30-10-2018
Podlaskie bogactwo kulinarne jest szansą dla tych osób, które w przetwórstwie lokalnym widzą szansę dla siebie. Obecnie jest coraz więcej klientów świadomych, poszukujących żywności wysokiej jakości, produkowanej w oparciu o tradycyjne, przekazywane z pokolenia na pokolenie przepisy. O pomysłach podlaskich rolników na biznes o charakterze przetwórstwa lokalnego, o tym co jest w takiej działalności ważne i jak ją rozwijać – w 6. ...
Komentowane
1 Dość eko-terroru!
Aktualności
2 Nowy członek zarządu w Janowie Podlaskim
Aktualności
3 Czekała na pieniądze za byki
Hodowla i Rybołóstwo
4 Prezes Fundacji Wsparcia Rolnika POLSKA ZIEMIA Szczepan Wójcik o wyzywaniach Wspólnej Polityki Rolnej
Aktualności
5 Zakaz hodowli zwierząt futerkowych w Polsce? Ucierpią ludzie i gospodarka
Hodowla i Rybołóstwo