Aktualności
BĄŻUR, KISIMY ŻUR! – WARSZTARY LCPR
29-03-2022
Świadomość konsumentów odnośnie spożywanej żywności nieustannie rośnie. Zwiększa się również ilość osób wybierających podczas zakupów produkty wytwarzane lokalnie, po sąsiedzku. Rośnie liczba miejsc, gdzie można nabyć produkty regionalne, co sprzyja wspieraniu i rozwojowi rodzimej gospodarki.
Lubuskie Centrum Produktu Regionalnego chcąc wspierać lubuskich producentów organizuje wydarzenia, mające na celu zwiększanie świadomości o walorach ...
Komentowane
1 Dość eko-terroru!
Aktualności
2 Nowy członek zarządu w Janowie Podlaskim
Aktualności
3 Czekała na pieniądze za byki
Hodowla i Rybołóstwo
4 Prezes Fundacji Wsparcia Rolnika POLSKA ZIEMIA Szczepan Wójcik o wyzywaniach Wspólnej Polityki Rolnej
Aktualności
5 Zakaz hodowli zwierząt futerkowych w Polsce? Ucierpią ludzie i gospodarka
Hodowla i Rybołóstwo