Hodowla i Rybołóstwo
Nadzór nad bezpieczeństwem żywności w Polsce jest na bardzo wysokim poziomie
17-02-2020
Mity na temat żywności: antybiotyki, hormony, jakość mięsa z hodowli przemysłowej. Pełno ich funkcjonuje w świadomości konsumenckiej. I te tematy dotyczące żywności zostały poruszone w reportażu Marcina Napiórkowskiego, Katarzyny Szyngiery i Mirosława Wlekłego opublikowanym na łamach lutowej edycji Magazyny Pismo. W tekście znajdziemy m.in. wypowiedź Katarzyny Piskorz, Zastępcy Głównego Lekarza Weterynarii. Katarzyna Piskorz podkreśliła, że stosowanie ...
Komentowane
1 Dość eko-terroru!
Aktualności
2 Nowy członek zarządu w Janowie Podlaskim
Aktualności
3 Czekała na pieniądze za byki
Hodowla i Rybołóstwo
4 Prezes Fundacji Wsparcia Rolnika POLSKA ZIEMIA Szczepan Wójcik o wyzywaniach Wspólnej Polityki Rolnej
Aktualności
5 Zakaz hodowli zwierząt futerkowych w Polsce? Ucierpią ludzie i gospodarka
Hodowla i Rybołóstwo