Artykuł o Tematyce EkologicznejWata cukrowa o obniżonej zawartości cukru

Informacje Prasowe

Wata cukrowa o obniżonej zawartości cukru Delikatne, lekkie, lepkie i słodkie nitki waty cukrowej to smakołyk, za którym przepadają nie tylko dzieci. Niestety, radość towarzysząca jedzeniu dość szybko przechodzi w poczucie winy spowodowane spożyciem dużej liczby kalorii, w dodatku pochodzących z samego cukru, odpowiedzialnego m.in. za tycie i próchnicę. Studentki z Wydziału Nauk o Żywności SGGW wpadły na pomysł stworzenia tej słodkiej chmurki w wersji [więcej...]

Krajowa Spółka Cukrowa w Holdingu

Aktualności Rolnicze

Krajowa Spółka Cukrowa w Holdingu Krajowa Spółka Cukrowa w Holdingu     – Chcemy z „resztek”, które zostały z majątku Skarbu Państwa po złodziejskiej prywatyzacji na początku okresu transformacji utworzyć jeden organizm Narodowy Holding Spożywczy. Chodzi o to, żeby firmy, które są w stanie funkcjonować na rynku, połączyć w pewnej [więcej...]

Krajowa Spółka Cukrowa jako Pracodawca Przyjazny Pracownikom

Aktualności Rolnicze

Krajowa Spółka Cukrowa jako Pracodawca Przyjazny PracownikomKrajowa Spółka Cukrowa S.A., nad którą nadzór właścicielski sprawuje Minister Rolnictwa i Rozwoju Wsi, po raz pierwszy została wyróżniona Certyfikatem „Pracodawca Przyjazny Pracownikom”. Fot. Cukrownia Polski Cukier Certyfikat został przyznany na wniosek Komisji Zakładowej NSZZ „Solidarność” Pracowników  Krajowej Spółki Cukrowej „Polski Cukier” [więcej...]

Ta strona korzysta z plików COOKIES. więcej »