Rolnictwo Ekologiczne
Dyskusja o przyszłości branży mięsnej na COP24 w Katowicach
17-12-2018
W jaki sposób producenci żywności mogą minimalizować swój wpływ na środowisko? W którym kierunku powinna rozwijać się branża mięsna i inne tego typu gałęzie gospodarki? Nad tymi oraz podobnymi zagadnieniami debatowali reprezentanci rządów wraz z przedstawicielem polsko-duńskiej firmy Goodvalley. Wystąpienie w ramach szczytu klimatycznego COP24 w Katowicach pozwoliło także na zaprezentowanie opinii międzynarodowej, jakimi innowacjami na rzecz środowisko ...
Komentowane
1 Dość eko-terroru!
Aktualności
2 Nowy członek zarządu w Janowie Podlaskim
Aktualności
3 Czekała na pieniądze za byki
Hodowla i Rybołóstwo
4 Prezes Fundacji Wsparcia Rolnika POLSKA ZIEMIA Szczepan Wójcik o wyzywaniach Wspólnej Polityki Rolnej
Aktualności
5 Zakaz hodowli zwierząt futerkowych w Polsce? Ucierpią ludzie i gospodarka
Hodowla i Rybołóstwo