XXIX atestacja programu „Doceń polskie”: przekrój trendów branży spożywczej

Informacje Prasowe

XXIX atestacja programu „Doceń polskie”: przekrój trendów branży spożywczej    Ogólnopolski Program Promocyjny „Doceń polskie” Kolejna atestacja programu „Doceń polskie” przeszła do historii. Dnia 25 lipca br. Loża Ekspertów obradowała po raz dwudziesty dziewiąty. Do oceny zakwalifikowano szeroką gamę artykułów spożywczych z oferty wytwórców z całego kraju. Organizatorzy przedsięwzięcia propagującego rodzimą żywność nie zwalniają [więcej...]

XXVII atestacja żywności programu promocyjnego „Doceń polskie”

Informacje Prasowe

XXVII atestacja żywności programu promocyjnego „Doceń polskie”  Ogólnopolski Program Promocyjny „Doceń polskie”   Nabiał, pieczywo, mąki, mięsa, oleje; łącznie - 142 produkty oceniono w trakcie pierwszej w tym roku atestacji żywności programu „Doceń polskie”. Wyroby niemal 70 wytwórców z całej Polski zostały sprawdzone indywidualnie przez członków Loży Ekspertów. Ci zaś znakiem jakości „Doceń polskie” uhonorowali [więcej...]

XXIV atestacja produktów spożywczych. Do certyfikacji zgłoszono wyroby z oferty 75 polskich firm

Informacje Prasowe

XXIV atestacja produktów spożywczych. Do certyfikacji zgłoszono wyroby z oferty 75 polskich firm  Ogólnopolski Program Promocyjny „Doceń polskie”   - Jakość polskiej żywności rośnie, bardzo dobrze prezentują się także wyroby marki własnej. Zawsze powtarzam, że nasz organizm jest jak fabryka i tylko od nas zależy jakiego „paliwa” jej dostarczymy; żywność powinniśmy zatem wybierać bardzo starannie - tak Mirek Drewniak podsumował XXIV atestację produktów organizowaną w ramach [więcej...]

Ta strona korzysta z plików COOKIES. więcej »