Aktualności
Startuje XIII edycja konkursu „Smaki Warmii, Mazur oraz Powiśla – szansą na sukces”
14-03-2018
Śledzik w zalewie octowej, marynowane ryby z jeziora, a może klopsiki rybne z pstrąga? Jakie produkty, przetwory lub potrawy z ryb zdobędą uznanie jurorów w tegorocznej edycji konkursu „Smaki Warmii, Mazur oraz Powiśla – szansą na sukces”?
Warmińsko-Mazurska Izba Rolnicza, Punkt Informacji Europejskiej Europe Direct – Olsztyn oraz Województwo Warmińsko-Mazurskie już po raz 13. zapraszają do udziału w konkursie „Smaki Warmii, ...
Komentowane
1 Dość eko-terroru!
Aktualności
2 Nowy członek zarządu w Janowie Podlaskim
Aktualności
3 Czekała na pieniądze za byki
Hodowla i Rybołóstwo
4 Prezes Fundacji Wsparcia Rolnika POLSKA ZIEMIA Szczepan Wójcik o wyzywaniach Wspólnej Polityki Rolnej
Aktualności
5 Zakaz hodowli zwierząt futerkowych w Polsce? Ucierpią ludzie i gospodarka
Hodowla i Rybołóstwo