Jakość polskiej żywności – jak jest naprawdę?
13-06-2012
W ostatnich tygodniach media donoszą o przypadkach fałszowania polskiej żywności lub dodawania składników nie przeznaczonych do jej produkcji. Może to wywoływać zaniepokojenie u konsumentów o jakość i bezpieczeństwo produktów nabywanych przecież każdego dnia. Jaka jest zatem jakość polskiej żywności? Przedstawiamy to na przykładzie kontroli wykonanych przez Inspekcję Jakości Handlowej Artykułów Rolno-Spożywczych w 2011 r.
1. Inspekcja Jakości ...
Komentowane
1 Dość eko-terroru!
Aktualności
2 Nowy członek zarządu w Janowie Podlaskim
Aktualności
3 Czekała na pieniądze za byki
Hodowla i Rybołóstwo
4 Prezes Fundacji Wsparcia Rolnika POLSKA ZIEMIA Szczepan Wójcik o wyzywaniach Wspólnej Polityki Rolnej
Aktualności
5 Zakaz hodowli zwierząt futerkowych w Polsce? Ucierpią ludzie i gospodarka
Hodowla i Rybołóstwo