Systemy ERP wzmacniają firmy z branży mięsnej
13-01-2015
Małe zakłady mięsne mogą być konkurencyjne
Dzięki coraz większej dostępności systemów ERP, uwzględniających potrzeby małych i średnich przedsiębiorstw oraz branżową specyfikę, niewielkie zakłady mięsne mogą się rozwijać i z powodzeniem konkurować na rynku.
W ostatnich latach spożycie mięsa spada. W 2013 r. statystyczny Polak zjadł 68,1 kg mięsa, o 9,5 kg mniej niż w roku 2007. Zmienia się także struktura spożycia – jemy coraz więcej mięsa drobiowego, ...
Komentowane
1 Dość eko-terroru!
Aktualności
2 Nowy członek zarządu w Janowie Podlaskim
Aktualności
3 Czekała na pieniądze za byki
Hodowla i Rybołóstwo
4 Prezes Fundacji Wsparcia Rolnika POLSKA ZIEMIA Szczepan Wójcik o wyzywaniach Wspólnej Polityki Rolnej
Aktualności
5 Zakaz hodowli zwierząt futerkowych w Polsce? Ucierpią ludzie i gospodarka
Hodowla i Rybołóstwo