5 listopada br., Departament Wsparcia Eksportu Krajowego Ośrodka Wsparcia Rolnictwa organizuje webinarium pt. „Szwecja i Finlandia – możliwości eksportu polskiej żywności” przeznaczone dla producentów i eksporterów z sektora rolno-spożywczego.
Zapraszamy na webinarium:
Szwecja i Finlandia – możliwości eksportu polskiej żywności
5 listopada 2021 r., godz. 10.00 – 12.00
Dzięki webinarium dowiesz się m.in.:
- jak wygląda rynek produktów ekologicznych w Szwecji
- czym kierują się konsumenci w Finlandii podczas zakupów żywności
- jak wejść na rynek i sprzedawać na rynkach Finlandii i Szwecji
- jakie są perspektywy dla eksportu polskiej żywności na oba rynki
Prelegenci:
- Jan Markiewicz, II Sekretarz ds. politycznych i ekonomicznych, Ambasada RP w Helsinkach
- Sebastian Magier, Kierownik Zagranicznego Biura Handlowego PAIH w Sztokholmie
- Laura Ihanainen, Kierownik Rozwoju z działu Handlu towarami, Grupa Kesko – jeden z największych sprzedawców detalicznych żywności w Finlandii
- dystrybutor w Szwecji (do potwierdzenia)
Udział w wydarzeniu jest bezpłatny. W celu udziału w webinarium prosimy
o wypełnienie formularza zgłoszeniowego.
ZAREJESTRUJ SIĘ
Termin nadsyłania zgłoszeń upływa 4 listopada 2021r., o godzinie 12:00
Po zakończeniu procesu rejestracji zostanie przekazany link aktywacyjny