shiuz__750 x 100 px_1

Inżynieria procesowa i aparatura przemysłu spożywczego (44338)

-> Prasa, książki i poradniki -> Przemysł-Przetwórstwo


NAZWA: Inżynieria procesowa i aparatura przemysłu spożywczego
OPIS:

Przemysł spożywczy prężnie się rozwija i nieustannie zachodzą w nim zmiany oraz wdrażane są nowe technologie produkcji żywności. Postępująca globalizacja gospodarki wymusza ujednolicenie standardów zarządzania jakością, kontroli jakości i bezpieczeństwa żywności. Do tych procesów są dostosowywane programy kształcenia technologów żywności oraz oferta kursów i studiów uzupełniających dla osób pracujących w przemyśle spożywczym. Autorzy, mając na uwadze specyfikę tego sektora, przedstawili w podręczniku procesy powszechnie występujące w przemyśle spożywczym niezależnie od branży. Opisali typowe procesy jednostkowe stosowane podczas przetwarzania i utrwalania żywności, uwzględniając zagadnienie przenoszenia ciepła i masy. Ponadto omówili zasady działania urządzeń i aparatów wykorzystywanych w nowoczesnym przemyśle spożywczym. Podręcznik przeznaczony jest dla studentów wydziałów technologii żywności i techniki rolniczej akademii rolniczych, a także dla studentów specjalizujących się w zagadnieniach dotyczących aparatury przemysłu spożywczego. Jest również cennym źródłem wiedzy dla uczniów starszych klas szkół ponadgimnazjalnych o profilu chemicznym i gastronomicznym oraz osób uzupełniających wykształcenie w zakresie technologii produkcji żywności.

  • Format: 16.5x23.5cm
  • ISBN: 9788301194079
  • Objętość: 468
  • Oprawa: Miękka
  • Redakcja: Lewicki Piotr P.
  • Rok wydania: 2017
  • Wydawca: Wydawnictwo Naukowe PWN

PRODUCENT: Wydawnictwo Naukowe PWN
DOSTĘPNOŚĆ:
SZCZEGÓŁY :
EAN: 9788301194079

Cena: 66.99 BRUTTO
                         


Koszt transportu: »
Produkt Sprzedaje

KsiegarniaRolnicza.pl

KsiegarniaRolnicza.pl
X

KsiegarniaRolnicza.pl

KsiegarniaRolnicza.pl

Email: biuro@ksiegarniarolnicza.pl

Tel: 22 258-55-69
Adres: Dembego 30/32,
02-796 Warszawa



ZOBACZ NASZE
POZOSTAŁE PRODUKTY »


Tytuł
Targowanie dotyczy artykułu: Inżynieria procesowa i aparatura przemysłu spożywczego (ID: 44338) // NowoczesnaFarma.pl
Imię i Nazwisko/Nazwa Firmy:
*
E-mail:
Telefon:
*
Twoja propozycja cenowa:
Tytuł
Pytanie dotyczy produktu: Inżynieria procesowa i aparatura przemysłu spożywczego (ID: 44338) // NowoczesnaFarma.pl
Imię i Nazwisko/Nazwa Firmy:
*
E-mail:
Telefon:
*
Pytanie:
ID Produktu:
44338
*
Tytuł:
Zamówienie dotyczy produktu: Inżynieria procesowa i aparatura przemysłu spożywczego (ID: 44338) // NowoczesnaFarma.pl
*
Imię i Nazwisko/Nazwa Firmy:
*
E-mail:
Telefon:
*
cena:
66.99 BRUTTO
*
ilość:
*
Adres Wysyłki:
Dane do faktury:
*
Uwagi:
Faktura
Produkt wyświetlono: 303
przemysłu Inżynieria aparatura spożywczego procesowa przemyśle produkcji żywności spożywczym. procesy technologii studentów uzupełniających żywności. Naukowe Wydawnictwo nowoczesnym rolniczych, omówili zasady dotyczących zagadnieniach specjalizujących także rolniczej akademii wykorzystywanych techniki wydziałów urządzeń przeznaczony aparatów Podręcznik aparatury źródłem spożywczego. żywności. DOSTĘPNOŚĆ: PRODUCENT: Wydawca: wydania: Lewicki Redakcja: Miękka Oprawa: Objętość: 16.5x23.5cm Format: zakresie również wykształcenie gastronomicznym chemicznym profilu ponadgimnazjalnych szkół starszych uczniów wiedzy ciepła cennym Ponadto przetwarzania przenoszenia gospodarki dostosowywane procesów bezpieczeństwa jakości kontroli jakością, zarządzania standardów ujednolicenie wymusza globalizacja kształcenia Postępująca technologie wdrażane zmiany zachodzą nieustannie rozwija prężnie spożywczy Przemysł NAZWA: programy technologów zagadnienie spożywczym uwzględniając żywności, utrwalania podczas stosowane jednostkowe typowe Opisali branży. niezależnie występujące oferta powszechnie podręczniku przedstawili sektora, specyfikę uwadze mając Autorzy, pracujących studiów kursów SZCZEGÓŁY

Wyszukaj Produkt

*

44372ml milk

5c46e90fbc71b Inzynieria procesowa i aparatura przemyslu spozywczego [292] 1200
 

Ta strona korzysta z plików COOKIES. więcej »