Aktualności
Higiena produkcji zdrowej żywności na małą skalę
10-04-2021
Produkcja zdrowej żywności, jest stwierdzeniem użytym celowo, ale właściwie niepoprawnym, bowiem żywność z założenia powinna być zdrowa dla człowieka. Bardziej zasadnym jest stosowanie terminu bezpieczna, rekomendowana, niektórzy powiedzą, że ekologiczna. Ogólnie można powiedzieć, że jest to żywność produkowana metodami tradycyjnymi, bez konserwantów, ulepszaczy, środków utrwalających, sztucznych barwników i aromatów, stabilizatorów, ...
Komentowane
1 Dość eko-terroru!
Aktualności
2 Nowy członek zarządu w Janowie Podlaskim
Aktualności
3 Czekała na pieniądze za byki
Hodowla i Rybołóstwo
4 Prezes Fundacji Wsparcia Rolnika POLSKA ZIEMIA Szczepan Wójcik o wyzywaniach Wspólnej Polityki Rolnej
Aktualności
5 Zakaz hodowli zwierząt futerkowych w Polsce? Ucierpią ludzie i gospodarka
Hodowla i Rybołóstwo