Hodowla i Rybołóstwo
Uwarunkowania akceptacji konsumenckiej mięsa i jego przetworów
27-03-2019
Polskie Towarzystwo Genetyczne zaprasza na prelekcję.
Polskie Towarzystwo Genetyczne
Oddział Warszawski
Zaprasza na prelekcję
Dr hab. Elżbiety Krzęcio-Nieczyporuk
z Zakładu Dietetyki i Oceny Żywności,
Instytutu Nauk o Zdrowiu Wydziału Przyrodniczego
Uniwersytetu Przyrodniczo-Humanistycznego w Siedlcach
pod tytułem:
„Uwarunkowania akceptacji
konsumenckiej mięsa i jego przetworów”
Spotkanie ...
Komentowane
1 Dość eko-terroru!
Aktualności
2 Nowy członek zarządu w Janowie Podlaskim
Aktualności
3 Czekała na pieniądze za byki
Hodowla i Rybołóstwo
4 Prezes Fundacji Wsparcia Rolnika POLSKA ZIEMIA Szczepan Wójcik o wyzywaniach Wspólnej Polityki Rolnej
Aktualności
5 Zakaz hodowli zwierząt futerkowych w Polsce? Ucierpią ludzie i gospodarka
Hodowla i Rybołóstwo