Polscy producenci żywności doceniają znak jakości „Doceń polskie”

Informacje Prasowe

Polscy producenci żywności doceniają znak jakości „Doceń polskie”  Ogólnopolski Program Promocyjny „Doceń polskie”   INFORMACJA PRASOWA Od ośmiu lat organizatorzy Ogólnopolskiego Programu Promocyjnego „Doceń polskie” namawiają do sięgania po żywność krajowych producentów. Wartościową rekomendacją dla konsumentów szukających rodzimych artykułów spożywczych wysokiej jakości są certyfikaty programu. Każdy kolejny audyt, podczas [więcej...]

Program „Doceń polskie” rozpoczyna kampanię wizerunkową w TV POLSAT

Informacje Prasowe

Program „Doceń polskie” rozpoczyna kampanię wizerunkową w TV POLSAT  Ogólnopolski Program Promocyjny „Doceń polskie”   Twórcy Ogólnopolskiego Programu Promocyjnego „Doceń polskie” doskonale wiedzą, jak ważna w dzisiejszych czasach jest wysokiej jakości żywność. Dlatego też tak istotne jest jej promowanie. Mimo, iż program promocyjny oferuje swoim laureatom bogaty pakiet działań promocyjnych, jego organizatorzy nie spoczywają na laurach. Już od [więcej...]

Minister Rolnictwa i Rozwoju Wsi honorowym patronem atestacji programu „Doceń polskie”

Informacje Prasowe

 Minister Rolnictwa i Rozwoju Wsi  honorowym patronem atestacji programu „Doceń polskie”  Ogólnopolski Program Promocyjny „Doceń polskie”   Już po raz dziewiąty Minister Rolnictwa i Rozwoju Wsi objął honorowym patronatem certyfikacje żywności organizowane w ramach Ogólnopolskiego Programu Promocyjnego „Doceń polskie”. Należy zaznaczyć, że resort rolnictwa wspiera audyty produktów spożywczych od początku istnienia programu. Każdego roku organizowane są cztery certyfikacje. [więcej...]

Dwudziesta dziewiąta ocena żywności w ramach programu „Doceń polskie”

Informacje Prasowe

Dwudziesta dziewiąta ocena żywności w ramach programu „Doceń polskie”      Ogólnopolski Program Promocyjny „Doceń polskie”   Pieczywo, nabiał, alkohole, słodycze, dania gotowe, mięsa, czy wędliny z dziczyzny – to tylko niektóre spośród produktów, które zostały ocenione przez Lożę Ekspertów podczas XXIX atestacji żywności programu promocyjnego „Doceń polskie”. Wydarzenie miało miejsce 25 lipca br. w Sosnowcu. [więcej...]

25 sierpnia przypada Dzień polskiej żywności

Informacje Prasowe

25 sierpnia przypada Dzień polskiej żywności  Ogólnopolski Program Promocyjny „Doceń polskie” Już teraz warto zaznaczyć w kalendarzu datę 25 sierpnia, wtedy bowiem przypada Dzień polskiej żywności. Nietypowe święto, którego inicjatorami są organizatorzy Ogólnopolskiego Programu Promocyjnego „Doceń polskie”, będziemy obchodzić już po raz szósty. To świetna okazja, aby przypomnieć jak bogatym kulinarnym dziedzictwem [więcej...]

Cykoria na trzy sposoby

Informacje Prasowe

Cykoria na trzy sposoby  Ogólnopolski Program Promocyjny „Doceń polskie” Jest jednym ze składników diety śródziemnomorskiej. Dawniej była traktowana jako roślina magiczna: obawy zabobonnego społeczeństwa potęgował fakt, iż rośnie w ciemności. Lęk ten jest do dziś obecny w potocznym języku. Wyrażenie „mieć cykora” oznacza bowiem strach. Cykoria, bo o tym warzywie mowa, jest znana i ceniona zwłaszcza [więcej...]

Ta strona korzysta z plików COOKIES. więcej »