Siła tkwi w znaku „Doceń polskie”. Polscy producenci żywności świadomi korzyści z posiadania certyfikatu jakości!

Informacje Prasowe

Siła tkwi w znaku „Doceń polskie”.  Polscy producenci żywności świadomi korzyści z posiadania certyfikatu jakości!    Ogólnopolski Program Promocyjny „Doceń polskie” - Posiadanie znaku "Doceń polskie" daje nam satysfakcję z dobrze wykonanej pracy. Dostajemy potwierdzenie z zewnątrz, od ludzi którzy zawodowo zajmują się żywnością, że wyprodukowaliśmy dobry wyrób – wyjaśnia Rafał Zdziebło reprezentujący Firmę Handlową RATOS-NATURA S.C. Polscy producenci żywności posiadają coraz większą [więcej...]

Tradycyjne, nowoczesne… smaczne! Eksperci programu „Doceń polskie” ocenili kolejne produkty spożywcze

Aktualności Rolnicze

Tradycyjne, nowoczesne… smaczne!  Eksperci programu „Doceń polskie” ocenili kolejne produkty spożywcze      Ogólnopolski Program Promocyjny „Doceń polskie”   Powtarzalność produkcji ma w branży spożywczej ogromne znaczenie. Stała, wysoka jakość żywności to jeden z elementów budujących zaufanie konsumentów do wytwórcy. Doskonale zdają sobie z tego sprawę twórcy programu „Doceń polskie”. Godła promocyjne są przyznawane zawsze na 2 lata, ale producent [więcej...]

Eksperci ocenią żywność już 30 stycznia!

Informacje Prasowe

Eksperci ocenią żywność już 30 stycznia!  Ogólnopolski Program Promocyjny „Doceń polskie” Dokładnie 30 stycznia odbędzie się pierwsza w tym roku atestacja żywności. W trakcie zbliżającego się audytu rodzimi producenci ubiegać będą się o certyfikaty jakości produktu „Doceń polskie”. Loża Ekspertów pod przewodnictwem mistrza kuchni Mirka Drewniaka obradować będzie już po raz XXXI! Każdy z laureatów programu otrzymuje [więcej...]

Zupa na Dzień polskiej żywności

Informacje Prasowe

Zupa na Dzień polskiej żywności  Ogólnopolski Program Promocyjny „Doceń polskie”     - Honorem polskiej kuchni są zupy. W przeciwieństwie do wielu kuchni, u nas nie są wyłącznie daniem jednogarnkowym: pełnią rolę przystawki i są podawane cały rok - przypomina Mirek Drewniak, przewodniczący Loży Ekspertów programu „Doceń polskie”. Zbliżający się Dzień polskiej żywności - „święto” obchodzimy [więcej...]

Dwudziesta dziewiąta ocena żywności w ramach programu „Doceń polskie”

Informacje Prasowe

Dwudziesta dziewiąta ocena żywności w ramach programu „Doceń polskie”      Ogólnopolski Program Promocyjny „Doceń polskie”   Pieczywo, nabiał, alkohole, słodycze, dania gotowe, mięsa, czy wędliny z dziczyzny – to tylko niektóre spośród produktów, które zostały ocenione przez Lożę Ekspertów podczas XXIX atestacji żywności programu promocyjnego „Doceń polskie”. Wydarzenie miało miejsce 25 lipca br. w Sosnowcu. [więcej...]

31 stycznia zbierze się Loża Ekspertów programu „Doceń polskie”

Informacje Prasowe

31 stycznia zbierze się Loża Ekspertów programu „Doceń polskie”  Ogólnopolski Program Promocyjny „Doceń polskie” Każdy z laureatów programu promocyjnego „Doceń polskie” otrzymuje pakiet aż 12 różnorodnych narzędzi wspierających jego działalność. Profesjonalne zdjęcia żywności, konsultacje dot. znakowania żywności, czy wsparcie agencji PR - to tylko kilka przykładów z szerokiej oferty, jaką do wytwórców rodzimych wyrobów [więcej...]

Ta strona korzysta z plików COOKIES. więcej »