Hodowla i Rybołóstwo
Polskie przetwory mięsne
27-02-2024
Najwyższa jakość, wspaniały smak oraz wielopokoleniowe tradycje wytwarzania poszczególnych specjałów sprawiają, że po krajowe kiełbasy czy kabanosy chętnie sięgamy nie tylko od święta.
Polskie produkty mięsne od lat należą do europejskiej czołówki pod względem jakości i smaku. Mało kto wie, że wśród rodzimych przetworów mięsnych nazwy niektórych z nich zostały wpisane do unijnego rejestru chronionych nazw pochodzenia (ChNP) i ...
Komentowane
1 Dość eko-terroru!
Aktualności
2 Nowy członek zarządu w Janowie Podlaskim
Aktualności
3 Czekała na pieniądze za byki
Hodowla i Rybołóstwo
4 Prezes Fundacji Wsparcia Rolnika POLSKA ZIEMIA Szczepan Wójcik o wyzywaniach Wspólnej Polityki Rolnej
Aktualności
5 Zakaz hodowli zwierząt futerkowych w Polsce? Ucierpią ludzie i gospodarka
Hodowla i Rybołóstwo