Aktualności
„Smaki Warmii, Mazur oraz Powiśla na stołach Europy”. Zapraszamy do udziału w XI edycji!
10-10-2016
Romincki smalec rydzowy, wołowina suszona warmińska, śledzik w zalewie octowej, prawdziwki i rydze marynowane, drożdżówka z żurawiną, chleb żytni staropolski, bliny z maczanką, gęś na pszenżycie z żółtkiem i burakami, kaczka na kaszy gryczanej z grzybami, zupa wigilijna z borowików suszonych, nalewka z czarnej porzeczki na miodzie – to tylko niektóre z „perełek” zebranych podczas dziesięciu edycji konkursu „Smaki ...
Komentowane
1 Dość eko-terroru!
Aktualności
2 Nowy członek zarządu w Janowie Podlaskim
Aktualności
3 Czekała na pieniądze za byki
Hodowla i Rybołóstwo
4 Prezes Fundacji Wsparcia Rolnika POLSKA ZIEMIA Szczepan Wójcik o wyzywaniach Wspólnej Polityki Rolnej
Aktualności
5 Zakaz hodowli zwierząt futerkowych w Polsce? Ucierpią ludzie i gospodarka
Hodowla i Rybołóstwo