shiuz__750 x 100 px_1

Technologia przetwórstwa mięsa w pytaniach i odpowiedziach (44319)

-> Prasa, książki i poradniki -> Przemysł-Przetwórstwo


NAZWA: Technologia przetwórstwa mięsa w pytaniach i odpowiedziach
OPIS:

Książka jest zbiorem pytań i odpowiedzi, wybranych i systematycznie zaprezentowanych, powiązanych tematycznie z podstawą programową kształcenia w zawodzie rzeźnik-wędliniarz. Treść książki nawiązuje do wcześniej wydanego podręcznika pt.: „Technologia przetwórstwa mięsa" dopuszczonego do użytku szkolnego, jest zgodna z aktualnym stanem wiedzy w zakresie technologii mięsa i uwzględnia w tej dziedzinie postęp techniczno-technologiczny. Pytania i odpowiedzi dotyczą m. in. takich zagadnień, jak podział żywca rzeźnego, obróbka i ocena poubojowa oraz uboczne artykuły poubojowe, charakterystyka wędlin, konserw, tłuszczów topionych, a także utylizacja odpadów pochodzenia zwierzęcego, gospodarka wodno-ściekowa, ponadto eksploatacja maszyn, urządzeń i stosowanie aparatury kontrolno-pomiarowej. Książka jest adresowana do uczniów nowych szkół ponadgimnazjalnych kształcących się w zawodzie rzeźnik-wędliniarz, uczniów szkół o profilu przetwórstwo mięsne, słuchaczy kursów zawodowych o kierunku rzeźnik-wędliniarz oraz do pracowników przemysłu mięsnego.

  • Autorzy: Olszewski Adam
  • Format: 16.5x23.8cm
  • ISBN: 9788320433661
  • Objętość: 364
  • Oprawa: Miękka
  • Rok wydania: 2016
  • Wydawca: WNT

PRODUCENT: WNT
DOSTĘPNOŚĆ:
SZCZEGÓŁY :
EAN: 9788320433661

Cena: 61.95 BRUTTO
                         


Koszt transportu: »
Produkt Sprzedaje

KsiegarniaRolnicza.pl

KsiegarniaRolnicza.pl
X

KsiegarniaRolnicza.pl

KsiegarniaRolnicza.pl

Email: biuro@ksiegarniarolnicza.pl

Tel: 22 258-55-69
Adres: Dembego 30/32,
02-796 Warszawa



ZOBACZ NASZE
POZOSTAŁE PRODUKTY »


Tytuł
Targowanie dotyczy artykułu: Technologia przetwórstwa mięsa w pytaniach i odpowiedziach (ID: 44319) // NowoczesnaFarma.pl
Imię i Nazwisko/Nazwa Firmy:
*
E-mail:
Telefon:
*
Twoja propozycja cenowa:
Tytuł
Pytanie dotyczy produktu: Technologia przetwórstwa mięsa w pytaniach i odpowiedziach (ID: 44319) // NowoczesnaFarma.pl
Imię i Nazwisko/Nazwa Firmy:
*
E-mail:
Telefon:
*
Pytanie:
ID Produktu:
44319
*
Tytuł:
Zamówienie dotyczy produktu: Technologia przetwórstwa mięsa w pytaniach i odpowiedziach (ID: 44319) // NowoczesnaFarma.pl
*
Imię i Nazwisko/Nazwa Firmy:
*
E-mail:
Telefon:
*
cena:
61.95 BRUTTO
*
ilość:
*
Adres Wysyłki:
Dane do faktury:
*
Uwagi:
Faktura
Produkt wyświetlono: 317
mięsa przetwórstwa Technologia pytaniach odpowiedziach szkół uczniów zawodzie maszyn, nowych adresowana kontrolno-pomiarowej. Książka aparatury stosowanie urządzeń wodno-ściekowa, eksploatacja ponadto kształcących gospodarka zwierzęcego, pochodzenia odpadów utylizacja także topionych, ponadgimnazjalnych mięsne, rzeźnik-wędliniarz, Olszewski DOSTĘPNOŚĆ: PRODUCENT: Wydawca: wydania: Miękka Oprawa: Objętość: 16.5x23.8cm Format: Autorzy: profilu mięsnego. przemysłu pracowników rzeźnik-wędliniarz kierunku zawodowych kursów słuchaczy konserw, przetwórstwo tłuszczów artykuły wędlin, programową mięsa" „Technologia podręcznika wydanego wcześniej nawiązuje książki rzeźnik-wędliniarz. Treść kształcenia podstawą użytku tematycznie powiązanych zaprezentowanych, systematycznie wybranych odpowiedzi, pytań zbiorem Książka NAZWA: dopuszczonego szkolnego, charakterystyka dotyczą poubojowe, uboczne poubojowa obróbka rzeźnego, żywca podział zagadnień, takich odpowiedzi zgodna Pytania techniczno-technologiczny. postęp dziedzinie uwzględnia technologii zakresie wiedzy stanem aktualnym SZCZEGÓŁY

Wyszukaj Produkt

*

44353ml milk

5c46e91596fa7 Technologia przetworstwa miesa w pytaniach i odpowiedziach [261] 1200
 

Ta strona korzysta z plików COOKIES. więcej »