Termin: 26.05.2013 (niedziela).
PROGRAM:
12:00 - Dlaczego SEZONOWO i LOKALNIE? Lokalny Plan działania. Kiedy i jakie potrawy jeść? Uprawa warzyw. Sąsiedztwo roślin. Pozyskiwanie nasion.Układanie pryzmy kompostowej. Gnojówki roślinne i inne naturalne preparaty - wykład i warsztat.
14:00 - Ekologiczny poczęstunek z lokalnych i sezonowych produktów.
15:00 - Zwiedzanie EKOCENTRUM ICPPC połączone z wykładem.
16:00 - Powrót do domu.
Wykładowcy: Jadwiga Łopata, Sir Julian Rose
http://eko-cel.pl/warsztaty/193-jemy-sezonowo-i-zdrowo
Region: Cała Polska
Komentowane
1 Dość eko-terroru!
Aktualności
2 Nowy członek zarządu w Janowie Podlaskim
Aktualności
3 Czekała na pieniądze za byki
Hodowla i Rybołóstwo
4 Prezes Fundacji Wsparcia Rolnika POLSKA ZIEMIA Szczepan Wójcik o wyzywaniach Wspólnej Polityki Rolnej
Aktualności
5 Zakaz hodowli zwierząt futerkowych w Polsce? Ucierpią ludzie i gospodarka
Hodowla i Rybołóstwo