Właśnie wystartowała rekrutacja Food Brokers na ,,Letni kurs menadżerski dla branży rolno-spożywczej. To, co cechuje wydarzenie, to: NOWOCZESNY PRZEKAZ, WIEDZA WIELU DZIEDZIN oraz SKONKRETYZOWANA FORMUŁA. Formuła kursu to wykaz innowacyjnego podejścia jego twórców do wspierania branży rolno-spożywczej konkretną wiedzą i wieloletnim doświadczeniem. Oprócz bloków wykładowych kurs obejmuje zajęcia praktyczne i sesje networkingowe. Program wydarzenia będzie składać się z 10 zakresów tematycznych. Za każdy z nich będzie odpowiadać dedykowany ekspert mający wieloletnie doświadczenie w branży rolno-spożywczej. Dzięki takiej formule jego uczestnicy będą mieli bezpośredni dostęp oraz możliwość pracy ze specjalistami w swoich dziedzinach. Ich dobór został tak zaplanowany, aby kursanci nabyli jak najbardziej wszechstronną i aktualną wiedzę na temat funkcjonowania sektora spożywczego. Dlatego też obok tematów związanych z wpływem pandemii na rynek spożywczy, pojawią się również zagadnienia związane m.in. z nowymi technologiami, działaniami firmy w obszarze nowoczesnego marketingu i PR, tematem employer branding, CSR, a także obszarem ,,Zielony ład w praktyce. Szczegóły na https://foodbrokers.pl/kurs/
Patronat nad kursem objął Instytut Ekonomiki Rolnictwa i Gospodarki Żywnościowej Państwowy Instytut Badawczy oraz Polskie Stowarzyszenie Rolnictwa Zrównoważonego „ASAP”.
Kurs startuje już 18 czerwca w Warszawie. Zapisy prowadzone są za pośrednictwem strony internetowej: https://foodbrokers.pl/kurs/. Szczegółowe informacje można zdobyć również w sekretariacie Kursu: info@foodbrokers.pl lub pod numerem telefony 663 752 694.
Źródło
Instytut Ekonomiki Rolnictwa i Gospodarki Żywnościowej
http://www.ierigz.waw.pl/