bazar

Wyszukaj Produkt

*

Emulgatory

-> Prasa, książki i poradniki -> Przemysł-Przetwórstwo

NAZWA: Emulgatory OPIS: - aktywność powierzchniowa- tworzenie i stabilizacja emulsji- mikroemulsje- formy krystaliczne tłuszczów i emulgatorów- mezofazy i ich znaczenie w odniesieniu do żywności- regulacje prawne dotyczące zastosowania emulgatorów w żywności obowiązujące w Stanach Zjednoczonych, ...

[więcej informacji » ]

Cena: 27.3 BRUTTO
Produkt wyświetlono: 319  


Chłodnictwo

-> Prasa, książki i poradniki -> Przemysł-Przetwórstwo

NAZWA: Chłodnictwo OPIS: Jak uniknąć strat jakości? Czy lepiej zamrażać ciasto z garą czy bez gary? Czym są i jak działają polepszacze do głębokiego mrożenia? Co się dzieje z drożdżami podczas mrożenia? Przez siedem dni w tygodniu, o każdej porze dnia konsument chce mieć dostęp do ...

[więcej informacji » ]

Cena: 96.12 BRUTTO
Produkt wyświetlono: 312  


Technologia przetwórstwa mięsa w pytaniach i odpowiedziach

-> Prasa, książki i poradniki -> Przemysł-Przetwórstwo

NAZWA: Technologia przetwórstwa mięsa w pytaniach i odpowiedziach OPIS: Książka jest zbiorem pytań i odpowiedzi, wybranych i systematycznie zaprezentowanych, powiązanych tematycznie z podstawą programową kształcenia w zawodzie rzeźnik-wędliniarz. Treść książki nawiązuje do wcześniej ...

[więcej informacji » ]

Cena: 61.95 BRUTTO
Produkt wyświetlono: 296  


Innowacje w opakowaniach żywności i napojów

-> Prasa, książki i poradniki -> Przemysł-Przetwórstwo

NAZWA: Innowacje w opakowaniach żywności i napojów OPIS: To książka dla osób poszukujących nisz w innowacyjnej działalności gospodarczej i naukowej. Na podstawie analizy informacji zamieszczonych w publikacji można wyrobić sobie opinię o kierunku, w którym idzie światowa gospodarka w zakresie ...

[więcej informacji » ]

Cena: 76.71 BRUTTO
Produkt wyświetlono: 289  


Mikrobiologiczne zanieczyszczenia żywności

-> Prasa, książki i poradniki -> Przemysł-Przetwórstwo

NAZWA: Mikrobiologiczne zanieczyszczenia żywności OPIS: Żywność jest źródłem składników odżywczych dla człowieka, ale też idealnym środowiskiem rozwoju wielu mikroorganizmów. Dlatego higiena wytwarzania żywności to jeden z najważniejszych elementów produkcji spożywczej. Publikacja ...

[więcej informacji » ]

Cena: 47.58 BRUTTO
Produkt wyświetlono: 277  


Inżynieria procesowa i aparatura przemysłu spożywczego

-> Prasa, książki i poradniki -> Przemysł-Przetwórstwo

NAZWA: Inżynieria procesowa i aparatura przemysłu spożywczego OPIS: Przemysł spożywczy prężnie się rozwija i nieustannie zachodzą w nim zmiany oraz wdrażane są nowe technologie produkcji żywności. Postępująca globalizacja gospodarki wymusza ujednolicenie standardów zarządzania jakością, ...

[więcej informacji » ]

Cena: 66.99 BRUTTO
Produkt wyświetlono: 275  


 

Ta strona korzysta z plików COOKIES. więcej »