bazar

Wyszukaj Produkt

*

Ćwiczenia laboratoryjne z analizy żywności

-> Prasa, książki i poradniki -> Przemysł-Przetwórstwo

Skrypt przeznaczony jest dla studentów stacjonarnych i zaocznych uniwersyteckich, rolniczych oraz przyrodniczych studiów chemicznych o specjalności chemia i analiza żywności. Zawiera informacje dotyczące analizy różnych produktów żywnościowych i surowców stosowanych w produkcji środków ...

[więcej informacji » ]

Cena: 24.96 BRUTTO
Produkt wyświetlono: 107  


Ochrona środowiska w firmie

-> Prasa, książki i poradniki -> Przemysł-Przetwórstwo

"Ochrona środowiska w firmie. Kompendium wiedzy dla przedsiębiorcy" to publikacja, dzięki której prowadzący działalność dowie się, jakie obowiązki z zakresu ochrony środowiska powinien spełnić. To skondensowany poradnik, który zawiera kompleksowe informacje teoretyczne i praktyczne, na ...

[więcej informacji » ]

Cena: 91.35 BRUTTO
Produkt wyświetlono: 106  


Emulgatory

-> Prasa, książki i poradniki -> Przemysł-Przetwórstwo

- aktywność powierzchniowa- tworzenie i stabilizacja emulsji- mikroemulsje- formy krystaliczne tłuszczów i emulgatorów- mezofazy i ich znaczenie w odniesieniu do żywności- regulacje prawne dotyczące zastosowania emulgatorów w żywności obowiązujące w Stanach Zjednoczonych, Kanadzie i Unii ...

[więcej informacji » ]

Cena: 27.3 BRUTTO
Produkt wyświetlono: 100  


Technologia przetwórstwa mięsa w pytaniach i odpowiedziach

-> Prasa, książki i poradniki -> Przemysł-Przetwórstwo

Książka jest zbiorem pytań i odpowiedzi, wybranych i systematycznie zaprezentowanych, powiązanych tematycznie z podstawą programową kształcenia w zawodzie rzeźnik-wędliniarz. Treść książki nawiązuje do wcześniej wydanego podręcznika pt.: „Technologia przetwórstwa mięsa" dopuszczonego ...

[więcej informacji » ]

Cena: 61.95 BRUTTO
Produkt wyświetlono: 98  


Chłodnictwo

-> Prasa, książki i poradniki -> Przemysł-Przetwórstwo

Jak uniknąć strat jakości? Czy lepiej zamrażać ciasto z garą czy bez gary? Czym są i jak działają polepszacze do głębokiego mrożenia? Co się dzieje z drożdżami podczas mrożenia? Przez siedem dni w tygodniu, o każdej porze dnia konsument chce mieć dostęp do szerokiej gamy świeżych ...

[więcej informacji » ]

Cena: 96.12 BRUTTO
Produkt wyświetlono: 94  


Inżynieria procesowa i aparatura przemysłu spożywczego

-> Prasa, książki i poradniki -> Przemysł-Przetwórstwo

Przemysł spożywczy prężnie się rozwija i nieustannie zachodzą w nim zmiany oraz wdrażane są nowe technologie produkcji żywności. Postępująca globalizacja gospodarki wymusza ujednolicenie standardów zarządzania jakością, kontroli jakości i bezpieczeństwa żywności. Do tych procesów ...

[więcej informacji » ]

Cena: 66.99 BRUTTO
Produkt wyświetlono: 80  


 

Ta strona korzysta z plików COOKIES. więcej »