bazar

Wyszukaj Produkt

*

Tajemnice gruzińskiego smaku

-> Prasa, książki i poradniki -> Kuchnia regionalna

Giorgi Maglakelidze prezentuje kilkadziesiąt rodzinnych przepisów na tradycyjne potrawy gruzińskie, urzekające bogactwem przypraw, smaków i aromatów. Przystawki, dania główne, przekąski, sałatki, sosy, a nawet przetwory i marynaty - wszystkie opisane w przystępny sposób i wzbogacone apetycznymi ...

[więcej informacji » ]

Cena: 45.15 BRUTTO
Produkt wyświetlono: 45  


Kuchnia polska

-> Prasa, książki i poradniki -> Kuchnia regionalna

Pierogi, kasze, kluski, gołąbki, bigos, śledzie, kotlety schabowe czy mielone. Żurek, kapuśniak, krupnik, barszcz czerwony, rosół, zupa pomidorowa, ogórkowa, grzybowa, chłodnik. Pikle, grzyby marynowane, korniszony. Babki, makowce, serniki, pierniki, pączki i faworki. Wszystkie lubiane przez ...

[więcej informacji » ]

Cena: 31.37 BRUTTO
Produkt wyświetlono: 40  


Polska Nasza kuchnia w nowej odsłonie

-> Prasa, książki i poradniki -> Kuchnia regionalna

"Polska" proponuje rewolucję w gotowaniu i kulinarną podróż przez polskie dania i ludowe tradycje. Zuza Zak zaprasza do swojej polskiej kuchni, proponując inspirujące podejście zarówno do potraw znanych od dawna, jak i do nowych składników. Sałatka jarzynowa z krabem i pierogi ze szpinakiem ...

[więcej informacji » ]

Cena: 63 BRUTTO
Produkt wyświetlono: 40  


Polak NieNażarty

-> Prasa, książki i poradniki -> Kuchnia regionalna

Polak NieNażarty to solidny kawał opowieści o polskiej kuchni oraz spora garść przepisów Z podróży po Polsce i świecie często przywozimy wspomnienia potraw. Smakujemy doskonałe dania, których nigdy wcześniej nie mieliśmy okazji poznać. Chwalimy też często kuchnię obcych krajów, nie ...

[więcej informacji » ]

Cena: 63 BRUTTO
Produkt wyświetlono: 38  


Wielka księga polskich produktów regionalnych

-> Prasa, książki i poradniki -> Kuchnia regionalna

Wielką zaletą polskiej kuchni jest jej zróżnicowanie regionalne. Każdy region ma swoje typowe potrawy albo sposoby ich przyrządzania, które wynikają z charakterystyki danej części kraju, związanej nie tylko z jego położeniem czy klimatem, ale także dostępnością produktów czy miejscowymi ...

[więcej informacji » ]

Cena: 89.73 BRUTTO
Produkt wyświetlono: 37  


Tradycyjna kuchnia gruzińska

-> Prasa, książki i poradniki -> Kuchnia regionalna

Dzięki tej książce wyruszymy w fascynującą wyprawę kulinarną po Gruzji. Poznamy jej bogatą historię, tradycje wspólnego biesiadowania oraz sposoby przygotowywania narodowych potraw. Kuchnia gruzińska jest pełna pysznych serów (suługuni i imeretyński), pachnących warzyw (fasola, bakłażany, ...

[więcej informacji » ]

Cena: 36.75 BRUTTO
Produkt wyświetlono: 36  


 

Ta strona korzysta z plików COOKIES. więcej »