bazar

Wyszukaj Produkt

*

Tradycyjna kuchnia gruzińska

-> Prasa, książki i poradniki -> Kuchnia regionalna

Dzięki tej książce wyruszymy w fascynującą wyprawę kulinarną po Gruzji. Poznamy jej bogatą historię, tradycje wspólnego biesiadowania oraz sposoby przygotowywania narodowych potraw. Kuchnia gruzińska jest pełna pysznych serów (suługuni i imeretyński), pachnących warzyw (fasola, bakłażany, ...

[więcej informacji » ]

Cena: 36.75 BRUTTO
Produkt wyświetlono: 97  


Wielka księga kuchni polskiej

-> Prasa, książki i poradniki -> Kuchnia regionalna

Wiele naturalnych sposób leczenia i dbania o urodę każdy może stosować na własną rękę bez ryzyka wystąpienia skutków ubocznych. Mnóstwo produktów używanych na co dzień ma właściwości prozdrowotne. Wystarczy zajrzeć do spiżarni, lodówki lub domowego ogródka, by znaleźć leki na: ...

[więcej informacji » ]

Cena: 89.73 BRUTTO
Produkt wyświetlono: 87  


Potrawy i zwyczaje wielkanocne

-> Prasa, książki i poradniki -> Kuchnia regionalna

Wielkanoc to dla chrześcijan najważniejsze święto w roku. Za oknami wiosna, przyroda budzi się do życia a w nas wstępuje radość i nadzieja. Przygotujmy święta tak, by oddawały nastrój tego wyjątkowego czasu. Zwyczaje wielkanocne: - opis zarówno religijnych, jak i ludowych obyczajów, przekazywanych ...

[więcej informacji » ]

Cena: 31.5 BRUTTO
Produkt wyświetlono: 82  


Polska Nasza kuchnia w nowej odsłonie

-> Prasa, książki i poradniki -> Kuchnia regionalna

"Polska" proponuje rewolucję w gotowaniu i kulinarną podróż przez polskie dania i ludowe tradycje. Zuza Zak zaprasza do swojej polskiej kuchni, proponując inspirujące podejście zarówno do potraw znanych od dawna, jak i do nowych składników. Sałatka jarzynowa z krabem i pierogi ze szpinakiem ...

[więcej informacji » ]

Cena: 63 BRUTTO
Produkt wyświetlono: 79  


Tajemnice gruzińskiego smaku

-> Prasa, książki i poradniki -> Kuchnia regionalna

Giorgi Maglakelidze prezentuje kilkadziesiąt rodzinnych przepisów na tradycyjne potrawy gruzińskie, urzekające bogactwem przypraw, smaków i aromatów. Przystawki, dania główne, przekąski, sałatki, sosy, a nawet przetwory i marynaty - wszystkie opisane w przystępny sposób i wzbogacone apetycznymi ...

[więcej informacji » ]

Cena: 45.15 BRUTTO
Produkt wyświetlono: 78  


Kuchnia polska

-> Prasa, książki i poradniki -> Kuchnia regionalna

Pierogi, kasze, kluski, gołąbki, bigos, śledzie, kotlety schabowe czy mielone. Żurek, kapuśniak, krupnik, barszcz czerwony, rosół, zupa pomidorowa, ogórkowa, grzybowa, chłodnik. Pikle, grzyby marynowane, korniszony. Babki, makowce, serniki, pierniki, pączki i faworki. Wszystkie lubiane przez ...

[więcej informacji » ]

Cena: 31.37 BRUTTO
Produkt wyświetlono: 77  


 

Ta strona korzysta z plików COOKIES. więcej »