bazar

Wyszukaj Produkt

*

Tradycyjna kuchnia gruzińska

-> Prasa, książki i poradniki -> Kuchnia regionalna

NAZWA: Tradycyjna kuchnia gruzińska OPIS: Dzięki tej książce wyruszymy w fascynującą wyprawę kulinarną po Gruzji. Poznamy jej bogatą historię, tradycje wspólnego biesiadowania oraz sposoby przygotowywania narodowych potraw. Kuchnia gruzińska jest pełna pysznych serów (suługuni i imeretyński), ...

[więcej informacji » ]

Cena: 36.75 BRUTTO
Produkt wyświetlono: 233  


Kuchnia polska 1001 przepisów

-> Prasa, książki i poradniki -> Kuchnia regionalna

NAZWA: Kuchnia polska 1001 przepisów OPIS: 1001 przepisów: dania na każdą okazję, na co dzień i od święta Stopień trudności Czas przygotowania Kaloryczność potraw Koszt wykonania Sprawdzone przepisy tradycyjnej i nowoczesnej kuchni polskiej Autorzy: Aszkiewicz Ewa Format: 16.9x24.5cm ISBN: ...

[więcej informacji » ]

Cena: 36.75 BRUTTO
Produkt wyświetlono: 216  


365 obiadów na polskim stole

-> Prasa, książki i poradniki -> Kuchnia regionalna

NAZWA: 365 obiadów na polskim stole OPIS: 365 pełnowartościowych i smacznych obiadów kuchni polskiej Dania na co dzień i od święta Podział na 4 pory roku - wiosną wykorzystasz nowalijki, a zimą ugotujesz pożywne dania i zupy Czas przygotowania i stopień trudności Kaloryczność potraw Koszt ...

[więcej informacji » ]

Cena: 34.65 BRUTTO
Produkt wyświetlono: 203  


Kuchnia polska

-> Prasa, książki i poradniki -> Kuchnia regionalna

NAZWA: Kuchnia polska OPIS: Kuchnia polska PWE jest obecna w polskich domach i polskich księgarniach na całym świecie od prawie 50 lat. Fenomen jej popularności należy tłumaczyć tym, że nie jest to zwykła książka kucharska, zawiera bowiem nie tylko doskonałe i sprawdzone przepisy na dania ...

[więcej informacji » ]

Cena: 63 BRUTTO
Produkt wyświetlono: 190  


Nalewki i likiery

-> Prasa, książki i poradniki -> Kuchnia regionalna

NAZWA: Nalewki i likiery OPIS: Autor: Danuta Bartosz-Czuba Rok wydania: 2010 Liczba stron: 200 Oprawa i wymiary: twarda, 140 x 210 mm ISBN: 978-83-09-99020-8 ZASADY SPORZĄDZANIA NALEWEK Trochę historii, czyli jak to się zaczęło 9 Ważne przykazania, czyli wstęp do wiedzy ...

[więcej informacji » ]

Cena: 29 BRUTTO
Produkt wyświetlono: 190  


Kuchnia świata dla diabetyków

-> Prasa, książki i poradniki -> Kuchnia regionalna

NAZWA: Kuchnia świata dla diabetyków OPIS: Creme de citron, yakitori z kurczaka, zupa reńska czy może crostini z wątróbką i tuńczykiem? Kto powiedział, że kuchnia dla diabetyków musi być nudna? Autorka książki zabiera osoby chore na cukrzycę w kulinarną podróż po świecie. Proponuje ...

[więcej informacji » ]

Cena: 27.3 BRUTTO
Produkt wyświetlono: 188  


 

Ta strona korzysta z plików COOKIES. więcej »