Zarządzanie innowacyjnym ekoproduktem żywnościowym (47819)

-> Prasa, książki i poradniki

Informacja o produkcie | Informacja o producencie | Cena | Produkt Zarządzanie innowacyjnym ekoproduktem żywnościowym

Aktualnie ten produkt nie ma sprzedającego.
Jeśli posiadasz ten produkt w swojej ofercie handlowej zapraszamy do zapoznania się z ofertą handlową i wystawienia go w naszym Bazarze Rolnym

cena:
Tytuł
Targowanie dotyczy artykułu: Zarządzanie innowacyjnym ekoproduktem żywnościowym (ID: 47819) // NowoczesnaFarma.pl
Imię i Nazwisko/Nazwa Firmy:
*
E-mail:
Telefon:
*
Twoja propozycja cenowa:
Tytuł
Pytanie dotyczy produktu: Zarządzanie innowacyjnym ekoproduktem żywnościowym (ID: 47819) // NowoczesnaFarma.pl
Imię i Nazwisko/Nazwa Firmy:
*
E-mail:
Telefon:
*
Pytanie:
ID Produktu:
47819
*
Tytuł:
Zamówienie dotyczy produktu: Zarządzanie innowacyjnym ekoproduktem żywnościowym (ID: 47819) // NowoczesnaFarma.pl
*
Imię i Nazwisko/Nazwa Firmy:
*
E-mail:
Telefon:
*
cena:
88.2 BRUTTO
*
ilość:
*
Adres Wysyłki:
Dane do faktury:
*
Uwagi:
Faktura
Produkt wyświetlono: 57
innowacyjnym żywnościowym zarządzania ekoproduktem Zarządzanie doskonalenia monografii recenzji Nowogródzka CeDeWu producentów Teresa produktem uznać produktem, innowacjami, ekonomii zakresu wiedzę integrujący badawczy zrównoważonego paradygmat interdyscyplinarny zajmuje". „Problematykę Wiśniewskiej Małgorzaty żywnościowego. którym temacie, ekspertem dowodzą, opracowania, kartach zawarty wiedzy zasób rozwoju ekologicznym. zaprezentowano ekologicznym DOSTĘPNOŚĆ: PRODUCENT: Wydawca: wydania: Miękka Oprawa: Objętość: 16.5x23.5cm Format: Autorzy: Kijka Tomasza PDCA". oparty posiada autorski aplikacyjną wartość Dużą utylitarnym. poznawczym wymiarze zarządzaniu wkład niewątpliwy modelu. kompleksowość zasługuje uznanie również ogromny innowacyjności. problematyka, żywienia „Monografia żywności. spożywanej jakości znaczenia świadomych bardziej konsumentów Rolnictwo produkcji, Inżynieria żywności, Bezpieczeństwo człowieka, żywności ważnej odbiorców, NAZWA: Monografia „Zarządzanie żywnościowym" skierowana szerokiego teoretyków Technologia praktyków ekożywności ekoprzetwórców, także studentów kierunków: dotyczy problematyki Autorkę swoistą Poruszana widzenia punktu spojrzeć zagadnienie badane pozwalających uwarunkowań, mechanizmów wyjaśnienia próbę podejmując zakresie, badawczą wypełnić związanej produktu potrzebą równoległej troski jakość przyjazność środowiska żywnościowego postanowiła towarzyszących wytwarzania. Autorka podjęła zadania ambitnego, SZCZEGÓŁY

Wyszukaj Produkt

*

47853ml milk

5ccfa33c07f93 Zarzadzanie innowacyjnym ekoproduktem zywnosciowym [982] 1200
 

Ta strona korzysta z plików COOKIES. więcej »