Zarządzanie innowacyjnym ekoproduktem żywnościowym (47819)

-> Prasa, książki i poradniki


NAZWA: Zarządzanie innowacyjnym ekoproduktem żywnościowym
OPIS:

Monografia „Zarządzanie innowacyjnym ekoproduktem żywnościowym" jest skierowana do szerokiego grona odbiorców, m.in. teoretyków zarządzania i praktyków - producentów ekożywności i ekoprzetwórców, a także studentów kierunków: Technologia żywności i żywienia człowieka, Bezpieczeństwo żywności, Inżynieria produkcji, Rolnictwo oraz konsumentów coraz bardziej świadomych znaczenia jakości spożywanej żywności. „Monografia dotyczy ważnej problematyki związanej z potrzebą równoległej troski o jakość i przyjazność dla środowiska produktu żywnościowego i towarzyszących mu metod wytwarzania. Autorka monografii podjęła się zadania ambitnego, gdyż (...) postanowiła wypełnić swoistą lukę badawczą w tym zakresie, podejmując próbę opisu i wyjaśnienia mechanizmów i uwarunkowań, pozwalających na to, aby na badane zagadnienie spojrzeć z punktu widzenia innowacyjności. Poruszana przez Autorkę problematyka, jak również ogromny zasób wiedzy zawarty na kartach opracowania, dowodzą, iż Pani dr inż. Teresa Nowogródzka jest na pewno ekspertem w temacie, którym się zajmuje". Z recenzji prof. dr hab. Małgorzaty Z. Wiśniewskiej „Problematykę zarządzania innowacyjnym ekoproduktem żywnościowym można uznać za interdyscyplinarny paradygmat badawczy integrujący wiedzę z zakresu zarządzania produktem, zarządzania innowacjami, ekonomii zrównoważonego rozwoju oraz prawa żywnościowego. W monografii zaprezentowano autorski model doskonalenia zarządzania innowacyjnym żywnościowym produktem ekologicznym. Na uznanie zasługuje kompleksowość modelu. Praca wnosi niewątpliwy wkład do nauk o zarządzaniu w wymiarze poznawczym i utylitarnym. Dużą wartość aplikacyjną dla producentów posiada model doskonalenia zarządzania innowacyjnym ekologicznym produktem żywnościowym oparty na cyklu PDCA". Z recenzji prof. dr. hab. Tomasza Kijka

  • Autorzy: Nowogródzka Teresa
  • Format: 16.5x23.5cm
  • ISBN: 9788381021357
  • Objętość: 370
  • Oprawa: Miękka
  • Rok wydania: 2019
  • Wydawca: CeDeWu

PRODUCENT: CeDeWu
DOSTĘPNOŚĆ:
SZCZEGÓŁY :
EAN: 9788381021357

Cena: 88.2 BRUTTO
                         


Koszt transportu: »
Produkt Sprzedaje

KsiegarniaRolnicza.pl

KsiegarniaRolnicza.pl
X

KsiegarniaRolnicza.pl

KsiegarniaRolnicza.pl

Email: biuro@ksiegarniarolnicza.pl

Tel: 22 258-55-69
Adres: Dembego 30/32,
02-796 Warszawa



ZOBACZ NASZE
POZOSTAŁE PRODUKTY »


Tytuł
Targowanie dotyczy artykułu: Zarządzanie innowacyjnym ekoproduktem żywnościowym (ID: 47819) // NowoczesnaFarma.pl
Imię i Nazwisko/Nazwa Firmy:
*
E-mail:
Telefon:
*
Twoja propozycja cenowa:
Tytuł
Pytanie dotyczy produktu: Zarządzanie innowacyjnym ekoproduktem żywnościowym (ID: 47819) // NowoczesnaFarma.pl
Imię i Nazwisko/Nazwa Firmy:
*
E-mail:
Telefon:
*
Pytanie:
ID Produktu:
47819
*
Tytuł:
Zamówienie dotyczy produktu: Zarządzanie innowacyjnym ekoproduktem żywnościowym (ID: 47819) // NowoczesnaFarma.pl
*
Imię i Nazwisko/Nazwa Firmy:
*
E-mail:
Telefon:
*
cena:
88.2 BRUTTO
*
ilość:
*
Adres Wysyłki:
Dane do faktury:
*
Uwagi:
Faktura
Produkt wyświetlono: 23
innowacyjnym żywnościowym zarządzania ekoproduktem Zarządzanie doskonalenia monografii recenzji Nowogródzka CeDeWu producentów Teresa produktem uznać produktem, innowacjami, ekonomii zakresu wiedzę integrujący badawczy zrównoważonego paradygmat interdyscyplinarny zajmuje". „Problematykę Wiśniewskiej Małgorzaty żywnościowego. którym temacie, ekspertem dowodzą, opracowania, kartach zawarty wiedzy zasób rozwoju ekologicznym. zaprezentowano ekologicznym DOSTĘPNOŚĆ: PRODUCENT: Wydawca: wydania: Miękka Oprawa: Objętość: 16.5x23.5cm Format: Autorzy: Kijka Tomasza PDCA". oparty posiada autorski aplikacyjną wartość Dużą utylitarnym. poznawczym wymiarze zarządzaniu wkład niewątpliwy modelu. kompleksowość zasługuje uznanie również ogromny innowacyjności. problematyka, żywienia „Monografia żywności. spożywanej jakości znaczenia świadomych bardziej konsumentów Rolnictwo produkcji, Inżynieria żywności, Bezpieczeństwo człowieka, żywności ważnej odbiorców, NAZWA: Monografia „Zarządzanie żywnościowym" skierowana szerokiego teoretyków Technologia praktyków ekożywności ekoprzetwórców, także studentów kierunków: dotyczy problematyki Autorkę swoistą Poruszana widzenia punktu spojrzeć zagadnienie badane pozwalających uwarunkowań, mechanizmów wyjaśnienia próbę podejmując zakresie, badawczą wypełnić związanej produktu potrzebą równoległej troski jakość przyjazność środowiska żywnościowego postanowiła towarzyszących wytwarzania. Autorka podjęła zadania ambitnego, SZCZEGÓŁY

Wyszukaj Produkt

*

47853ml milk

5ccfa33c07f93 Zarzadzanie innowacyjnym ekoproduktem zywnosciowym [982] 1200
 

Ta strona korzysta z plików COOKIES. więcej »