Zakwas Technologia w piekarni (44311)

-> Prasa, książki i poradniki -> Przemysł-Przetwórstwo


NAZWA: Zakwas Technologia w piekarni
OPIS:

Zakwas Jak zakwas wpływa na jakość pieczywa i jego właściwości odżywcze? Jakie są techniki prowadzenia kwasu pszennego i żytniego? W książce przedstawiono wyniki badań w zakresie prowadzenia zakwasu - zarówno z perspektywy naukowej, jak i empirycznej - oraz cenne wskazówki praktyczne pomocne w kłopotliwych sytuacjach. W publikacji uwzględniono zagadnienia takie jak procesy metaboliczne zachodzące podczas fermentacji zakwasu czy też metody biologii molekularnej służące analizowaniu jego mikroflory. W książce zawarto również informacje dotyczące m.in.: prowadzenia zakwasu żytniego i pszennego, zasad działania urządzeń do produkcji zakwasów wraz z prezentacją ich wad i zalet, możliwości dostosowania metody prowadzenia zakwasu do indywidualnych potrzeb, kultur starterowych do wyprowadzania zakwasów w zakładach piekarniczych. Niezbędnik wszystkich, którzy chcą opanować sztukę tworzenia optymalnego zakwasu.

  • Format: 15.5x24.0cm
  • ISBN: 9788301182991
  • Objętość: 408
  • Oprawa: Twarda
  • Redakcja: Brandt Markus, Ganzle Michael
  • Rok wydania: 2015
  • Tłumacze: Błaszczak Agnieszka
  • Wydawca: Wydawnictwo Naukowe PWN

PRODUCENT: Wydawnictwo Naukowe PWN
DOSTĘPNOŚĆ:
SZCZEGÓŁY :
EAN: 9788301182991

Cena: 96.12 BRUTTO
                         


Koszt transportu: »
Produkt Sprzedaje

KsiegarniaRolnicza.pl

KsiegarniaRolnicza.pl
X

KsiegarniaRolnicza.pl

KsiegarniaRolnicza.pl

Email: biuro@ksiegarniarolnicza.pl

Tel: 22 258-55-69
Adres: Dembego 30/32,
02-796 Warszawa



ZOBACZ NASZE
POZOSTAŁE PRODUKTY »


Tytuł
Targowanie dotyczy artykułu: Zakwas Technologia w piekarni (ID: 44311) // NowoczesnaFarma.pl
Imię i Nazwisko/Nazwa Firmy:
*
E-mail:
Telefon:
*
Twoja propozycja cenowa:
Tytuł
Pytanie dotyczy produktu: Zakwas Technologia w piekarni (ID: 44311) // NowoczesnaFarma.pl
Imię i Nazwisko/Nazwa Firmy:
*
E-mail:
Telefon:
*
Pytanie:
ID Produktu:
44311
*
Tytuł:
Zamówienie dotyczy produktu: Zakwas Technologia w piekarni (ID: 44311) // NowoczesnaFarma.pl
*
Imię i Nazwisko/Nazwa Firmy:
*
E-mail:
Telefon:
*
cena:
96.12 BRUTTO
*
ilość:
*
Adres Wysyłki:
Dane do faktury:
*
Uwagi:
Faktura
Produkt wyświetlono: 287
Zakwas piekarni Technologia zakwasu prowadzenia książce metody zakwasów Wydawnictwo Naukowe starterowych piekarniczych. Niezbędnik zakładach wyprowadzania którzy wszystkich, indywidualnych kultur potrzeb, sztukę dostosowania możliwości zalet, prezentacją produkcji opanować 15.5x24.0cm tworzenia Ganzle DOSTĘPNOŚĆ: PRODUCENT: Wydawca: Agnieszka Błaszczak Tłumacze: wydania: Michael Markus, optymalnego Brandt Redakcja: Twarda Oprawa: Objętość: Format: zakwasu. urządzeń dotyczące pszennego, pszennego naukowej, perspektywy zarówno zakresie badań wyniki przedstawiono żytniego? W techniki wskazówki odżywcze? Jakie właściwości pieczywa jakość wpływa zakwas Zakwas Jak NAZWA: empirycznej praktyczne żytniego biologii m.in.: informacje również zawarto mikroflory. W analizowaniu służące molekularnej fermentacji pomocne podczas zachodzące metaboliczne procesy zagadnienia uwzględniono publikacji sytuacjach. kłopotliwych SZCZEGÓŁY

Wyszukaj Produkt

*

44345ml milk

5c46e917d6d13 Zakwas Technologia w piekarni [253] 1200
 

Ta strona korzysta z plików COOKIES. więcej »