shiuz__750 x 100 px_1

Twój domowy włoski chleb (44463)

-> Prasa, książki i poradniki -> Kuchnia regionalna


NAZWA: Twój domowy włoski chleb
OPIS:

- Chleb wykonany ręcznie i chleb przygotowany z użyciem automatu - Wszystkie tajemnice związane z drożdżami i inne - Wiele najnowszych przepisów Sądzę, że największą pochwałą, jaką można otrzymać w trakcie przygotowywania posiłku, jest usłyszenie od Babci: „Ja nie potrafię zrobić czegoś tak dobrego". I właśnie to mnie spotkało. Zdarzyło mi się, że Babcia poprosiła mnie, abym ją - skarbnicę wiedzy kulinarnej - nauczył pieczenia chleba i focacci. Przepojony tym sukcesem podjąłem się zadania uczynienia z tego wydania książki czegoś wyjątkowego. Zasadnicza część zawiera przepisy, jak produkować chleb w domu i jak dbać o jego stałą doskonałość. Do tych przepisów dodałem wiele innych, także najnowszych - jak focaccia z Recco, chleb cafone, pizza. W ten sposób powstał poradnik oparty na praktycznym doświadczeniu, za którego pomocą możemy naprawdę nauczyć się pieczenia chleba - ale nie tylko: można lepiej jeść, zaoszczędzić pieniądze, a także i czas, gdyż sami się przekonamy, że wyprodukowanie chleba wymaga mniej czasu niż kupienie go! OMÓWIONE TEMATY: • Dlaczego warto piec chleb w domu - czas i koszty • Podstawy pieczenia chleba • Ciasto i jego rośnięcie • Receptura podstawowa • Dobór mąki • Triki, aby ciasto lepiej rosło • Przepisy regionalne i specjalne: chleb arabski, chleb apulijski (czyli z Altamury), chleb toskański, chleb przaśny (maca), pan brioche, babka, focaccia, pizza, chleb cafone, chapati, plecionka żytnia • Porady praktyczne jak piec chleb w domu • Receptury potraw z chleba

  • Autorzy: Valli Alessandro
  • Format: 16.5x23.5cm
  • ISBN: 9788375569988
  • Objętość: 224
  • Oprawa: Miękka
  • Rok wydania: 2018
  • Tłumacze: Łucki Zbigniew
  • Wydawca: CeDeWu

PRODUCENT: CeDeWu
DOSTĘPNOŚĆ:
SZCZEGÓŁY :
EAN: 9788375569988

Cena: 45.15 BRUTTO
                         


Koszt transportu: »
Produkt Sprzedaje

KsiegarniaRolnicza.pl

KsiegarniaRolnicza.pl
X

KsiegarniaRolnicza.pl

KsiegarniaRolnicza.pl

Email: biuro@ksiegarniarolnicza.pl

Tel: 22 258-55-69
Adres: Dembego 30/32,
02-796 Warszawa



ZOBACZ NASZE
POZOSTAŁE PRODUKTY »


Tytuł
Targowanie dotyczy artykułu: Twój domowy włoski chleb (ID: 44463) // NowoczesnaFarma.pl
Imię i Nazwisko/Nazwa Firmy:
*
E-mail:
Telefon:
*
Twoja propozycja cenowa:
Tytuł
Pytanie dotyczy produktu: Twój domowy włoski chleb (ID: 44463) // NowoczesnaFarma.pl
Imię i Nazwisko/Nazwa Firmy:
*
E-mail:
Telefon:
*
Pytanie:
ID Produktu:
44463
*
Tytuł:
Zamówienie dotyczy produktu: Twój domowy włoski chleb (ID: 44463) // NowoczesnaFarma.pl
*
Imię i Nazwisko/Nazwa Firmy:
*
E-mail:
Telefon:
*
cena:
45.15 BRUTTO
*
ilość:
*
Adres Wysyłki:
Dane do faktury:
*
Uwagi:
Faktura
Produkt wyświetlono: 221
domowy włoski chleba pieczenia najnowszych cafone, także czegoś lepiej CeDeWu Oprawa: Podstawy regionalne Przepisy rosło • ciasto Triki, mąki • Dobór podstawowa • Receptura rośnięcie • Ciasto chleba • koszty • arabski, Dlaczego TEMATY: • PRODUCENT: go! OMÓWIONE kupienie wymaga wyprodukowanie przekonamy, pieniądze, zaoszczędzić DOSTĘPNOŚĆ: jeść, specjalne: apulijski Objętość: Porady Miękka wydania: 16.5x23.5cm Format: Tłumacze: Alessandro Autorzy: chleba potraw Receptury domu • praktyczne Łucki (czyli żytnia • plecionka chapati, pizza, focaccia, babka, brioche, (maca), przaśny tylko: Zbigniew Wydawca: Altamury), toskański, którego nauczyć trakcie skarbnicę poprosiła Babcia Zdarzyło spotkało. właśnie dobrego". zrobić potrafię Babci: usłyszenie posiłku, przygotowywania otrzymać kulinarnej pochwałą, największą przepisów Sądzę, inne - drożdżami związane tajemnice Wszystkie automatu - użyciem przygotowany ręcznie wykonany NAZWA: wiedzy nauczył naprawdę przepisów możemy pomocą doświadczeniu, praktycznym oparty poradnik powstał sposób pizza. Recco, focaccia innych, dodałem doskonałość. focacci. stałą produkować przepisy, zawiera część Zasadnicza wyjątkowego. książki wydania uczynienia zadania podjąłem sukcesem Przepojony SZCZEGÓŁY

Wyszukaj Produkt

*

44497ml milk

5c46e8f08f49f Twoj domowy wloski chleb [433] 1200
 

Ta strona korzysta z plików COOKIES. więcej »