Technologia przetwórstwa mięsa (44841)

-> Prasa, książki i poradniki -> Przemysł-Przetwórstwo

Informacja o produkcie | Informacja o producencie | Cena | Produkt Technologia przetwórstwa mięsa

Aktualnie ten produkt nie ma sprzedającego.
Jeśli posiadasz ten produkt w swojej ofercie handlowej zapraszamy do zapoznania się z ofertą handlową i wystawienia go w naszym Bazarze Rolnym

cena:
Tytuł
Targowanie dotyczy artykułu: Technologia przetwórstwa mięsa (ID: 44841) // NowoczesnaFarma.pl
Imię i Nazwisko/Nazwa Firmy:
*
E-mail:
Telefon:
*
Twoja propozycja cenowa:
Tytuł
Pytanie dotyczy produktu: Technologia przetwórstwa mięsa (ID: 44841) // NowoczesnaFarma.pl
Imię i Nazwisko/Nazwa Firmy:
*
E-mail:
Telefon:
*
Pytanie:
ID Produktu:
44841
*
Tytuł:
Zamówienie dotyczy produktu: Technologia przetwórstwa mięsa (ID: 44841) // NowoczesnaFarma.pl
*
Imię i Nazwisko/Nazwa Firmy:
*
E-mail:
Telefon:
*
cena:
66.99 BRUTTO
*
ilość:
*
Adres Wysyłki:
Dane do faktury:
*
Uwagi:
Faktura
Produkt wyświetlono: 235
przetwórstwa mięsa Technologia mięsa. higieny produkcji zwierząt także metody Naukowe Wydawnictwo przetworów stosowania mięsnych dopuszczonych dodatkowych substancji drobiowych, obowiązujące przepisy dotyczące Ponadto podano klasyfikację rzeźnych uczniów systemie 16.5x23.5cm DOSTĘPNOŚĆ: PRODUCENT: Wydawca: wydania: Miękka Oprawa: Objętość: Format: SEUROP. Podręcznik Olszewski Autorzy: rzeźnika-wędliniarza. zawód zdobywających uaktualniono przeznaczony dozwolonych odpowiednie podręcznika Omówiono jadalnych tłuszczów wędlin, produkcję rozbioru sposoby rzeźnych, nowoczesnego utrwalania dotyczących zagadnień całość przedstawiono której książka, NAZWA: konserw przetworów. wydaniu problemy drugim 9000. zamieszczono HACCP, zasady Podano pracy. Uwzględniono Opisano produkcyjnych. urządzeń nowoczesnych zastosowanie technologiczne procesy najnowsze SZCZEGÓŁY

Wyszukaj Produkt

*

44875ml milk

5c46e881f1517 Technologia przetworstwa miesa [908] 1200
 

Ta strona korzysta z plików COOKIES. więcej »