Technologia przetwórstwa mięsa (44841)

-> Prasa, książki i poradniki -> Przemysł-Przetwórstwo

Informacja o produkcie | Informacja o producencie | Cena | Produkt Technologia przetwórstwa mięsa

Aktualnie ten produkt nie ma sprzedającego.
Jeśli posiadasz ten produkt w swojej ofercie handlowej zapraszamy do zapoznania się z ofertą handlową i wystawienia go w naszym Bazarze Rolnym

cena:
Tytuł
Targowanie dotyczy artykułu: Technologia przetwórstwa mięsa (ID: 44841) // NowoczesnaFarma.pl
Imię i Nazwisko/Nazwa Firmy:
*
E-mail:
Telefon:
*
Twoja propozycja cenowa:
Tytuł
Pytanie dotyczy produktu: Technologia przetwórstwa mięsa (ID: 44841) // NowoczesnaFarma.pl
Imię i Nazwisko/Nazwa Firmy:
*
E-mail:
Telefon:
*
Pytanie:
ID Produktu:
44841
*
Tytuł:
Zamówienie dotyczy produktu: Technologia przetwórstwa mięsa (ID: 44841) // NowoczesnaFarma.pl
*
Imię i Nazwisko/Nazwa Firmy:
*
E-mail:
Telefon:
*
cena:
66.99 BRUTTO
*
ilość:
*
Adres Wysyłki:
Dane do faktury:
*
Uwagi:
Faktura
Produkt wyświetlono: 87
przetwórstwa mięsa Technologia Naukowe także higieny produkcji Wydawnictwo metody zwierząt mięsa. przetworów stosowania przeznaczony SEUROP. Podręcznik systemie rzeźnych klasyfikację mięsnych przepisy podano Ponadto dotyczące drobiowych, zdobywających obowiązujące uczniów Autorzy: zawód Wydawca: 87161000100KSID 9788301194123Kod_producenta: PWNEAN: Producent: dostępny DOSTĘPNOŚĆ: SZCZEGÓŁY wydania: rzeźnika-wędliniarza. Miękka Oprawa: Objętość: 16.5x23.5cm Format: Olszewski dodatkowych dopuszczonych wydaniu substancji sposoby utrwalania konserw jadalnych tłuszczów wędlin, produkcję rozbioru rzeźnych, Opisano Omówiono nowoczesnego dotyczących zagadnień całość przedstawiono której książka, przetworów. najnowsze dozwolonych zasady uaktualniono podręcznika drugim 9000. odpowiednie zamieszczono HACCP, Podano procesy pracy. problemy Uwzględniono produkcyjnych. urządzeń nowoczesnych zastosowanie technologiczne sklep:

Wyszukaj Produkt

*

44875ml milk

5b3c7da157560 Technologia przetworstwa miesa [908] 1200
 

Ta strona korzysta z plików COOKIES. więcej »