Technologia przetwórstwa mięsa (44841)

-> Prasa, książki i poradniki -> Przemysł-Przetwórstwo


NAZWA: Technologia przetwórstwa mięsa
OPIS:

Oto książka, w której przedstawiono całość zagadnień dotyczących nowoczesnego przetwórstwa mięsa. Omówiono w niej m.in. metody uboju zwierząt rzeźnych, sposoby rozbioru tusz, produkcję wędlin, tłuszczów jadalnych i konserw oraz metody utrwalania mięsa i jego przetworów. Opisano także najnowsze procesy technologiczne i zastosowanie w nich nowoczesnych urządzeń produkcyjnych. Uwzględniono problemy higieny produkcji i higieny pracy. Podano zasady HACCP, GMP i GPH oraz zamieszczono odpowiednie normy ISO 9000. W drugim wydaniu podręcznika uaktualniono m.in. wykaz dozwolonych substancji dodatkowych dopuszczonych do stosowania w produkcji przetworów mięsnych i drobiowych, a także obowiązujące przepisy dotyczące przetwórstwa mięsa. Ponadto podano nową klasyfikację tusz zwierząt rzeźnych w systemie SEUROP. Podręcznik jest przeznaczony dla uczniów zdobywających zawód rzeźnika-wędliniarza.

  • Autorzy: Olszewski Adam
  • Format: 16.5x23.5cm
  • ISBN: 9788301194123
  • Objętość: 346
  • Oprawa: Miękka
  • Rok wydania: 2017
  • Wydawca: Wydawnictwo Naukowe PWN

PRODUCENT: Wydawnictwo Naukowe PWN
DOSTĘPNOŚĆ:
SZCZEGÓŁY :
EAN: 9788301194123

Cena: 66.99 BRUTTO
                         
cart
Zamów produkt
chat
Zadaj pytanie
targuj cene
Targuj cenę


Koszt transportu: »
Produkt Sprzedaje

KsiegarniaRolnicza.pl

KsiegarniaRolnicza.pl
X

KsiegarniaRolnicza.pl

KsiegarniaRolnicza.pl

Email: biuro@ksiegarniarolnicza.pl

Tel: 22 258-55-69
Adres: Dembego 30/32,
02-796 Warszawa



ZOBACZ NASZE
POZOSTAŁE PRODUKTY »


Tytuł
Targowanie dotyczy artykułu: Technologia przetwórstwa mięsa (ID: 44841) // NowoczesnaFarma.pl
Imię i Nazwisko/Nazwa Firmy:
*
E-mail:
Telefon:
*
Twoja propozycja cenowa:
Tytuł
Pytanie dotyczy produktu: Technologia przetwórstwa mięsa (ID: 44841) // NowoczesnaFarma.pl
Imię i Nazwisko/Nazwa Firmy:
*
E-mail:
Telefon:
*
Pytanie:
ID Produktu:
44841
*
Tytuł:
Zamówienie dotyczy produktu: Technologia przetwórstwa mięsa (ID: 44841) // NowoczesnaFarma.pl
*
Imię i Nazwisko/Nazwa Firmy:
*
E-mail:
Telefon:
*
cena:
66.99 BRUTTO
*
ilość:
*
Adres Wysyłki:
Dane do faktury:
*
Uwagi:
Faktura
Produkt wyświetlono: 153
przetwórstwa mięsa Technologia mięsa. higieny produkcji zwierząt także metody Naukowe Wydawnictwo przetworów stosowania mięsnych dopuszczonych dodatkowych substancji drobiowych, obowiązujące przepisy dotyczące Ponadto podano klasyfikację rzeźnych uczniów systemie 16.5x23.5cm DOSTĘPNOŚĆ: PRODUCENT: Wydawca: wydania: Miękka Oprawa: Objętość: Format: SEUROP. Podręcznik Olszewski Autorzy: rzeźnika-wędliniarza. zawód zdobywających uaktualniono przeznaczony dozwolonych odpowiednie podręcznika Omówiono jadalnych tłuszczów wędlin, produkcję rozbioru sposoby rzeźnych, nowoczesnego utrwalania dotyczących zagadnień całość przedstawiono której książka, NAZWA: konserw przetworów. wydaniu problemy drugim 9000. zamieszczono HACCP, zasady Podano pracy. Uwzględniono Opisano produkcyjnych. urządzeń nowoczesnych zastosowanie technologiczne procesy najnowsze SZCZEGÓŁY

Wyszukaj Produkt

*

44875ml milk

5c46e881f1517 Technologia przetworstwa miesa [908] 1200
 

Ta strona korzysta z plików COOKIES. więcej »