Technologia przetwórstwa mięsa (44841)

-> Prasa, książki i poradniki -> Przemysł-Przetwórstwo

Oto książka, w której przedstawiono całość zagadnień dotyczących nowoczesnego przetwórstwa mięsa. Omówiono w niej m.in. metody uboju zwierząt rzeźnych, sposoby rozbioru tusz, produkcję wędlin, tłuszczów jadalnych i konserw oraz metody utrwalania mięsa i jego przetworów. Opisano także najnowsze procesy technologiczne i zastosowanie w nich nowoczesnych urządzeń produkcyjnych. Uwzględniono problemy higieny produkcji i higieny pracy. Podano zasady HACCP, GMP i GPH oraz zamieszczono odpowiednie normy ISO 9000. W drugim wydaniu podręcznika uaktualniono m.in. wykaz dozwolonych substancji dodatkowych dopuszczonych do stosowania w produkcji przetworów mięsnych i drobiowych, a także obowiązujące przepisy dotyczące przetwórstwa mięsa. Ponadto podano nową klasyfikację tusz zwierząt rzeźnych w systemie SEUROP. Podręcznik jest przeznaczony dla uczniów zdobywających zawód rzeźnika-wędliniarza.

  • Autorzy: Olszewski Adam
  • Format: 16.5x23.5cm
  • ISBN: 9788301194123
  • Objętość: 346
  • Oprawa: Miękka
  • Rok wydania: 2017
  • Wydawca: Wydawnictwo Naukowe PWN

SZCZEGÓŁY :

DOSTĘPNOŚĆ: dostępny
Waga:
Producent: Wydawnictwo Naukowe PWN
EAN: 9788301194123
Kod_producenta: 87161000100KS
ID sklep: 873

Cena: 66.99 BRUTTO
                         
cart
Zamów produkt
chat
Zadaj pytanie
targuj cene
Targuj cenę


Koszt transportu: »
Produkt Sprzedaje

KsiegarniaRolnicza.pl

KsiegarniaRolnicza.pl
X

KsiegarniaRolnicza.pl

KsiegarniaRolnicza.pl

Email: biuro@ksiegarniarolnicza.pl

Tel: 22 258-55-69
Adres: Dembego 30/32,
02-796 Warszawa



ZOBACZ NASZE
POZOSTAŁE PRODUKTY »


Tytuł
Targowanie dotyczy artykułu: Technologia przetwórstwa mięsa (ID: 44841) // NowoczesnaFarma.pl
Imię i Nazwisko/Nazwa Firmy:
*
E-mail:
Telefon:
*
Twoja propozycja cenowa:
Tytuł
Pytanie dotyczy produktu: Technologia przetwórstwa mięsa (ID: 44841) // NowoczesnaFarma.pl
Imię i Nazwisko/Nazwa Firmy:
*
E-mail:
Telefon:
*
Pytanie:
ID Produktu:
44841
*
Tytuł:
Zamówienie dotyczy produktu: Technologia przetwórstwa mięsa (ID: 44841) // NowoczesnaFarma.pl
*
Imię i Nazwisko/Nazwa Firmy:
*
E-mail:
Telefon:
*
cena:
66.99 BRUTTO
*
ilość:
*
Adres Wysyłki:
Dane do faktury:
*
Uwagi:
Faktura
Produkt wyświetlono: 44
przetwórstwa mięsa Technologia Naukowe także higieny produkcji Wydawnictwo metody zwierząt mięsa. przetworów stosowania przeznaczony SEUROP. Podręcznik systemie rzeźnych klasyfikację mięsnych przepisy podano Ponadto dotyczące drobiowych, zdobywających obowiązujące uczniów Autorzy: zawód Wydawca: 87161000100KSID 9788301194123Kod_producenta: PWNEAN: Producent: dostępny DOSTĘPNOŚĆ: SZCZEGÓŁY wydania: rzeźnika-wędliniarza. Miękka Oprawa: Objętość: 16.5x23.5cm Format: Olszewski dodatkowych dopuszczonych wydaniu substancji sposoby utrwalania konserw jadalnych tłuszczów wędlin, produkcję rozbioru rzeźnych, Opisano Omówiono nowoczesnego dotyczących zagadnień całość przedstawiono której książka, przetworów. najnowsze dozwolonych zasady uaktualniono podręcznika drugim 9000. odpowiednie zamieszczono HACCP, Podano procesy pracy. problemy Uwzględniono produkcyjnych. urządzeń nowoczesnych zastosowanie technologiczne sklep:

Wyszukaj Produkt

*

44875ml milk

5b3c7da157560 Technologia przetworstwa miesa [908] 1200
 

Ta strona korzysta z plików COOKIES. więcej »