NAZWA: Wędliny wędzonki, szynki, kiełbasy z wieprzowiny, wołowiny, dziczyzny i drobiu
OPIS:
Zastanawiałeś się kiedyś jak przyrządzić wyśmienite domowe wędliny z różnych rodzajów mięsa?
Prawidłowe przyrządzanie, przyprawianie, peklowanie, wędzenie i dojrzewanie takich specjałów, jak szynka, boczek czy kiełbasa kryje wiele tajemnic.
Prawidłowe przyrządzanie, przyprawianie, peklowanie, wędzenie i dojrzewanie takich specjałów, jak szynka, boczek czy kiełbasa kryje wiele tajemnic.
Książka "Wędliny, wędzonki, szynki, kiełbasy z wieprzowiny, wołowiny, dziczyzny i drobiu" odkrywa je przed Tobą!
Jak przyrządzić wyśmienite domowe wędliny z różnych rodzajów mięsa?
Zacznij odżywiać się zdrowo i smacznie.
- Autorzy: Franz Siegfried Wagner
- Format: 15.0x21.5
- Objętość: 136
- Oprawa: Twarda
- Rok wydania: 2021
- Wydawca: Multico
PRODUCENT: Multico Oficyna Wydawnicza
DOSTĘPNOŚĆ:
SZCZEGÓŁY :
EAN: 9788370737665
Cena: 28.35 BRUTTO
Komentowane
1 Dość eko-terroru!
Aktualności
2 Nowy członek zarządu w Janowie Podlaskim
Aktualności
3 Czekała na pieniądze za byki
Hodowla i Rybołóstwo
4 Prezes Fundacji Wsparcia Rolnika POLSKA ZIEMIA Szczepan Wójcik o wyzywaniach Wspólnej Polityki Rolnej
Aktualności
5 Zakaz hodowli zwierząt futerkowych w Polsce? Ucierpią ludzie i gospodarka
Hodowla i Rybołóstwo