Podstawy gastronomii i technologii żywności Podręcznik do nauki zawodu Część 2 (44335)

-> Prasa, książki i poradniki -> Przemysł-Przetwórstwo


NAZWA: Podstawy gastronomii i technologii żywności Podręcznik do nauki zawodu Część 2
OPIS:

Podręcznik pomaga nabyć kompetencje wyszczególnione w Podstawie kształcenia w zawodach,czyli w umiejętnościach stanowiących podbudowę do kształcenia w zawodach: piekarz, cukiernik, wędliniarz, technik technologii żywności, technik przetwórstwa mleczarskiego, przetwórca ryb. Znana i ceniona autorka w przystępnej formie przybliża przepisy obowiązujące w przemyśle spożywczym, szczególny nacisk kładąc na właściwe przygotowywanie receptur. Opisuje pożyteczne i szkodliwe działanie mikroorganizmów w przetwórstwie spożywczym, bardzo dokładnie omawia też temat bezpieczeństwa żywności. Uczeń znajdzie tu również opisy maszyn i urządzeń stosowanych w gastronomii oraz kwestie związane z rysunkami technicznymi i schematami. Wiele przykładów dokumentacji sanitarnej zgodnej z systemem HACCP pomaga opanować ten trudny, a zarazem ważny materiał.

  • Autorzy: Kmiołek Anna
  • Format: 17.0x24.5cm
  • ISBN: 9788302167829
  • Objętość: 192
  • Oprawa: Miękka
  • Rok wydania: 2017
  • Wydawca: WSiP

PRODUCENT: WSiP
DOSTĘPNOŚĆ:
SZCZEGÓŁY :
EAN: 9788302167829

Cena: 41.65 BRUTTO
                         
cart
Zamów produkt
chat
Zadaj pytanie
targuj cene
Targuj cenę


Koszt transportu: »
Produkt Sprzedaje

KsiegarniaRolnicza.pl

KsiegarniaRolnicza.pl
X

KsiegarniaRolnicza.pl

KsiegarniaRolnicza.pl

Email: biuro@ksiegarniarolnicza.pl

Tel: 22 258-55-69
Adres: Dembego 30/32,
02-796 Warszawa



ZOBACZ NASZE
POZOSTAŁE PRODUKTY »


Tytuł
Targowanie dotyczy artykułu: Podstawy gastronomii i technologii żywności Podręcznik do nauki zawodu Część 2 (ID: 44335) // NowoczesnaFarma.pl
Imię i Nazwisko/Nazwa Firmy:
*
E-mail:
Telefon:
*
Twoja propozycja cenowa:
Tytuł
Pytanie dotyczy produktu: Podstawy gastronomii i technologii żywności Podręcznik do nauki zawodu Część 2 (ID: 44335) // NowoczesnaFarma.pl
Imię i Nazwisko/Nazwa Firmy:
*
E-mail:
Telefon:
*
Pytanie:
ID Produktu:
44335
*
Tytuł:
Zamówienie dotyczy produktu: Podstawy gastronomii i technologii żywności Podręcznik do nauki zawodu Część 2 (ID: 44335) // NowoczesnaFarma.pl
*
Imię i Nazwisko/Nazwa Firmy:
*
E-mail:
Telefon:
*
cena:
41.65 BRUTTO
*
ilość:
*
Adres Wysyłki:
Dane do faktury:
*
Uwagi:
Faktura
Produkt wyświetlono: 126
gastronomii technologii Podstawy żywności Podręcznik zawodu Część technik spożywczym, kształcenia pomaga Uczeń związane przykładów schematami. technicznymi bezpieczeństwa rysunkami kwestie żywności. znajdzie stosowanych urządzeń maszyn sanitarnej również dokumentacji zarazem zgodnej 17.0x24.5cm DOSTĘPNOŚĆ: PRODUCENT: Wydawca: wydania: Miękka Oprawa: Objętość: Format: systemem Kmiołek Autorzy: materiał. ważny dokładnie trudny, opanować omawia pożyteczne bardzo stanowiących przetwórstwa żywności, wędliniarz, cukiernik, piekarz, zawodach: podbudowę umiejętnościach przetwórca zawodach,czyli Podstawie wyszczególnione kompetencje nabyć Podręcznik NAZWA: mleczarskiego, ceniona przetwórstwie kładąc mikroorganizmów działanie szkodliwe Opisuje receptur. przygotowywanie właściwe nacisk autorka szczególny przemyśle obowiązujące przepisy przybliża formie przystępnej SZCZEGÓŁY

Wyszukaj Produkt

*

44369ml milk

5c46e910efe1e Podstawy gastronomii i technologii zywnosci Podrecznik do nauki zawodu Czesc 2 [287] 1200
 

Ta strona korzysta z plików COOKIES. więcej »