Podstawy gastronomii i technologii żywności Podręcznik do nauki zawodu Część 2 (44335)

-> Prasa, książki i poradniki -> Przemysł-Przetwórstwo

Podręcznik pomaga nabyć kompetencje wyszczególnione w Podstawie kształcenia w zawodach,czyli w umiejętnościach stanowiących podbudowę do kształcenia w zawodach: piekarz, cukiernik, wędliniarz, technik technologii żywności, technik przetwórstwa mleczarskiego, przetwórca ryb. Znana i ceniona autorka w przystępnej formie przybliża przepisy obowiązujące w przemyśle spożywczym, szczególny nacisk kładąc na właściwe przygotowywanie receptur. Opisuje pożyteczne i szkodliwe działanie mikroorganizmów w przetwórstwie spożywczym, bardzo dokładnie omawia też temat bezpieczeństwa żywności. Uczeń znajdzie tu również opisy maszyn i urządzeń stosowanych w gastronomii oraz kwestie związane z rysunkami technicznymi i schematami. Wiele przykładów dokumentacji sanitarnej zgodnej z systemem HACCP pomaga opanować ten trudny, a zarazem ważny materiał.

  • Autorzy: Kmiołek Anna
  • Format: 17.0x24.5cm
  • ISBN: 9788302167829
  • Objętość: 192
  • Oprawa: Miękka
  • Rok wydania: 2017
  • Wydawca: WSiP

SZCZEGÓŁY :

DOSTĘPNOŚĆ: dostępny
Waga:
Producent: WSiP
EAN: 9788302167829
Kod_producenta: 86299702510KS
ID sklep: 243

Cena: 41.65 BRUTTO
                         
cart
Zamów produkt
chat
Zadaj pytanie
targuj cene
Targuj cenę


Koszt transportu: »
Produkt Sprzedaje

KsiegarniaRolnicza.pl

KsiegarniaRolnicza.pl
X

KsiegarniaRolnicza.pl

KsiegarniaRolnicza.pl

Email: biuro@ksiegarniarolnicza.pl

Tel: 22 258-55-69
Adres: Dembego 30/32,
02-796 Warszawa



ZOBACZ NASZE
POZOSTAŁE PRODUKTY »


Tytuł
Targowanie dotyczy artykułu: Podstawy gastronomii i technologii żywności Podręcznik do nauki zawodu Część 2 (ID: 44335) // NowoczesnaFarma.pl
Imię i Nazwisko/Nazwa Firmy:
*
E-mail:
Telefon:
*
Twoja propozycja cenowa:
Tytuł
Pytanie dotyczy produktu: Podstawy gastronomii i technologii żywności Podręcznik do nauki zawodu Część 2 (ID: 44335) // NowoczesnaFarma.pl
Imię i Nazwisko/Nazwa Firmy:
*
E-mail:
Telefon:
*
Pytanie:
ID Produktu:
44335
*
Tytuł:
Zamówienie dotyczy produktu: Podstawy gastronomii i technologii żywności Podręcznik do nauki zawodu Część 2 (ID: 44335) // NowoczesnaFarma.pl
*
Imię i Nazwisko/Nazwa Firmy:
*
E-mail:
Telefon:
*
cena:
41.65 BRUTTO
*
ilość:
*
Adres Wysyłki:
Dane do faktury:
*
Uwagi:
Faktura
Produkt wyświetlono: 54
gastronomii technologii Podstawy żywności Podręcznik zawodu Część technik kształcenia spożywczym, pomaga sanitarnej zgodnej schematami. systemem dokumentacji przykładów stosowanych technicznymi rysunkami związane kwestie trudny, urządzeń maszyn również znajdzie opanować Kmiołek zarazem wydania: 86299702510KSID 9788302167829Kod_producenta: WSiPEAN: Producent: dostępny DOSTĘPNOŚĆ: SZCZEGÓŁY Wydawca: Miękka ważny Oprawa: Objętość: 17.0x24.5cm Format: żywności. Autorzy: materiał. Uczeń mikroorganizmów bezpieczeństwa zawodach: przetwórca mleczarskiego, przetwórstwa żywności, wędliniarz, cukiernik, piekarz, podbudowę autorka stanowiących umiejętnościach zawodach,czyli Podstawie wyszczególnione kompetencje nabyć Podręcznik ceniona przystępnej omawia receptur. dokładnie bardzo przetwórstwie działanie szkodliwe pożyteczne Opisuje przygotowywanie formie właściwe kładąc nacisk szczególny przemyśle obowiązujące przepisy przybliża sklep:

Wyszukaj Produkt

*

44369ml milk

5bea4c5b1f94e Podstawy gastronomii i technologii zywnosci Podrecznik do nauki zawodu Czesc 2 [28
 

Ta strona korzysta z plików COOKIES. więcej »